Τα 6 sneakers που φόρεσε ο Michael Jordan όταν στέφθηκε πρωταθλητής

Η καριέρα του Michael Jordan που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στον παγκόσμιο αθλητισμό και αποτέλεσε κοινωνικό, αθλητικό και πολιτιστικό φαινόμενο, ήταν η βάση του ντοκιμαντέρ «The Last Dance». Μία σειρά του ESPN και του Netflix που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, κάνοντας τους παλαιότερους να αναπολήσουν τα παιδικά-εφηβικά τους χρόνια και τους νεότερους τους λόγους που ο Air Jordan είναι με διαφορά ο GOAT.

Στο The Last Dance μαθαίνουμε ανέκδοτες ιστορίες για τους Chicago Bulls των 90s, το σπουδαιότερο σύνολο που έχει αναδείξει ο αθλητισμός, για την ζωή του Michael Jordan και φυσικά γίνεται αναφορά στα sneakers που τίμησε ο MJ και συνεχίζουν να πουλάνε σαν τρελά. Όπως για παράδειγμα τα θρυλικά Air Jordan 1 που πρωτοφόρεσε και πωλήθηκαν πρόσφατα σε δημοπρασία έναντι 560.000 δολαρίων.

Κι αν τα Nike Air Jordan 1 είναι τα sneakers που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο των αθλητικών παπουτσιών, υπάρχει ακόμη 6 ζευγάρια που έχουν ξεχωριστή σημασία για τον Michael Jordan. Πρόκειται για τα παπούτσια που φορούσε όταν στέφθηκε πρωταθλητής και παρακάτω κάνουμε μία μικρή αναδρομή, στα ζευγάρια που όλοι λίγο πολύ έχουμε φορέσει στα μονάκια στα ανοιχτά γηπεδάκια.

Δειτε τις photo

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site