Τα συνθηματικά που λένε οι αεροσυνοδοί αν σε έχουν «βάλει στο μάτι»

Οι αεροσυνοδοί είναι και αυτοί άνθρωποι και όπως είναι λογικό πολλές φορές κάποιος επιβάτης τούς κεντρίζει το ενδιαφέρον. Μάλιστα συχνά δεν το κρατάνε για τον εαυτό τους αλλά το μοιράζονται με κάποια άλλη συνάδελφο στην πτήση. Κάπου πρέπει να το πουν κι εκείνες… Δεν μπορούν βέβαια να το πουν ευθέως και να ακουστούν και χρησιμοποιούν κάποιους συγκεκριμένους κώδικες επικοινωνίας. Έχουν έναν έμμεσο τρόπο για να συνεννοούνται χωρίς να γίνουν αντιληπτές. Μπορούν να δίνουν σινιάλο για έναν γοητευτικό επιβάτη ή και να συζητούν μεταξύ τους για τους σέξι επιβάτες του αεροπλάνου χωρίς να τις καταλαβαίνει κανείς. Πώς γίνεται αυτό; Ο τρόπος είναι πολύ απλός!

Γιατί οι αεροσυνοδοί έχουν το χέρι πίσω από την πλάτη;

Πώς επικοινωνούν μεταξύ τους οι αεροσυνοδοί

Αεροσυνοδοί αεροπλάνοΓια παράδειγμα, αν θεωρούν ότι ο επιβάτης στη θέση «5D» είναι αρκετά ενδιαφέρον η μία αεροσυνοδός θα το επισημάνει στην άλλη λέγοντας ότι «θα ήθελα να πάω για 5 μέρες στη Δανία». Πέντε μέρες στη Δανία; 5D. Αν κάνετε το συνειρμό θα καταλάβετε ποιος είναι ο κώδικας που χρησιμοποιούν οι αεροσυνοδοί. Αυτή την ιδιαίτερη αποκάλυψη-«μυστικό» έκανε μια πρώην αεροσυνοδός σε μια τηλεοπτική εκπομπή στην Αυστραλία.

Πιο συγκεκριμένα η αεροσυνοδός δήλωσε τα εξής: «Προφανώς, όταν είμαστε μέσα στην καμπίνα και ετοιμάζουμε τα ποτά, δεν μπορούμε να πούμε η μία στην άλλη “Ω, Θεέ μου, κοίτα αυτόν”. Θα πρέπει σίγουρα να είμαστε πιο διακριτικές. Επίσης, επειδή όλοι γνωρίζουν τον αριθμό της θέσης τους στην πτήση δεν μπορούμε να αναφέρουμε ακριβώς τον αριθμό της σειράς και το γράμμα της θέσης. Απλώς λέμε μεταξύ μας “Θα ήθελα να πάω 7 μέρες στην Αμερική”. Σε μια τέτοια περίπτωση εγώ θα κοιτούσα και θα έλεγα “Ναι και εγώ θα πήγαινα 7 μέρες στην Αμερική!”», εννοώντας, όπως όλοι καταλάβαμε, τον κύριο στη θέση 7Α.

Αεροσυνοδοί ταξίδι αεροπλάνοΤην επόμενη φορά, λοιπόν, που θα ταξιδεύεις, αν τυχόν σε κοιτάξει κάποια αεροσυνοδός λίγο παραπάνω, έχε το νου σου μήπως ακούσεις που θα ήθελε να πάει διακοπές. Πού ξέρεις; Μπορεί τυχαία ο αριθμός των ημερών να συμπίπτει με τη θέση σου!

Ταξίδια στην Ελλάδα

Το μυστικό που δεν ξέρεις για τις μάσκες οξυγόνου στο αεροπλάνο

Γιατί χαμηλώνουν τα φώτα στο αεροπλάνο όταν απογειώνεται ή προσγειώνεται;

Τέσσερις απορίες που έχουν όλοι για τα αεροπλάνα και οι απαντήσεις

The post Τα συνθηματικά που λένε οι αεροσυνοδοί αν σε έχουν «βάλει στο μάτι» appeared first on Exploring Greece TV.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site