Αρχική / Trash / Σταμάτης Βαζακόπουλος , ένας άνθρωπος προς μίμηση. Έδωσε όλη του την περουσία για έναν μεγάλο σκοπό

Σταμάτης Βαζακόπουλος , ένας άνθρωπος προς μίμηση. Έδωσε όλη του την περουσία για έναν μεγάλο σκοπό

Οι αποστολείς του «Πάμε Πακέτο» Κατερίνα Κατσανάκη και Ιωάννης Δραγονέας είναι δυο άνθρωποι που εκπροσωπούν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με ειδικές ανάγκες «Η Ελπίδα» της δυτ.αττικής.

Επικοινώνησαν με την εκπομπή μας με σκοπό, να ευχαριστήσουν δημόσια έναν άνθρωπο, που η αγάπη τους, ο σεβασμός τους και η εκτίμηση τους στο πρόσωπο του είναι τεράστια.

Με το πακέτο αυτό, το οποίο περιέχει βαθειά αισθήματα ευγνομωσύνης,  θέλησαν να αναδείξουν το έργο του μεγάλου ευεργέτη τους και φιλάνθρωπου Σταμάτη Βαζακόπουλου, το οποίο είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο παραλήπτης, ο 90χρονος Σταμάτης Βαζακόπουλος, είναι απο εκείνους τους ανθρώπους που με την γενναιόδωρη προσφορά του, έχει βοηθήσει να γίνει η ζωή κάποιων ανθρώπων καλύτερη.

Συγκεκριμένα, πριν 5 χρόνια, έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του, δορίζοντας όλη του την περιουσία με σκοπό να αγοράσει το οικόπεδο, να χτίσει και να εξοπλίσει την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (οικοτροφείο) με το όνομα “Ιωάννα”, εις μνήμη της πολυαγαπημένης του συζύγου.

Ένα υπερσύχγρονο κτίριο, πραγματικό κόσμημα, που θααποδεικνύει ότι, όπου υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει και ελπίδα για να δημιουργούν έργα αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, τα οποία θα συμβάλλουν για μια πιο ισότιμη και ανθρώπινη κοινωνία απαλλαγμένη απο τις οικονομικές αντιξοότητες και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ο κ. Βαζακόπουλος με την γενναιόδωρη κίνηση του, έδωσε την δυνατότητα σε 9 άτομα να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή, γεμάτη αγάπη και φροντίδα.

Η Στέγη αυτή είναι το σπίτι τους και το κάθε «παιδί» έχει το δικό του δωμάτιο.

Αυτή η Στέγη έχει το όνομα «Ιωάννα» και είναι αφιερωμένη στο όνομα της αείμνηστης συζύγου του. Με απόφαση του Δ.Σ έχει αναγνωριστεί εδώ και δυο χρόνια ως «μέγας ευεργέτης» του φορέα τους και έχει τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση.

Ένας άνθρωπος που έδωσε όλη την του την περιουσία απο τον καθημερινό μόχθο τόσων χρόνων, καθώς επίσης έβαλε και σε υποθήκη το σπίτι του.

Και όλα αυτά χωρίς κανένα όφελος, παρά μόνο το χαμόγελο αυτών των παιδιών…

Δείτε το βίντεο

[alithinesgynaikes.gr]

Σχολια

comments

Το διαβάσαμε εδώ: http://www.diaforetiko.gr/

Σχετικά newspolis

Δείτε Επίσης

Η Πέγκυ Ζήνα «καρφώνει» το X Factor

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα Καλά» και έριξε τα καρφιά της στο …