Σασμός: Η Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης με την αποκάλυψη

Η Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης στη σειρά Σασμός

Η Καλλιόπη βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης στη σειρά «Σασμός», αφού αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι ο Άγγελος είναι ο χαμένος ανιψιός της. Τύψεις κι ενοχές αρχίζουν σιγά σιγά να την τρώνε και πραγματικά βρίσκεται σε δίλημμα. Τί θα κάνει;

Οι Σταματάκηδες καλούν για φαγητό τον Άγγελο, αφού πλέον αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον γιατρό του χωριού. Ο Άγγελος μπήκε ξαφνικά στη ζωή των πρωταγωνιστών, αλλά πλέον είναι ένας από τους βασικούς ρόλους της σειράς. Ο Άγγελος είναι «πιο κοντά», κυριολεκτικά και μεταφορικά τόσο στους Σταματάκηδες όσο και τους Βρουλάκηδες. Αυτό γιατί ο Άγγελος είναι ο γιος της Ανθούλας και ανηψιός της Καλλιόπης.

Η Καλλιόπη αρχίζει και υποψιάζεται ότι ο Άγγελος είναι ο γιος της αδερφής του άντρα της και βρίσκεται στα όρια της παράνοιας. Ένα σταυρουδάκι στο λαιμό ήταν η αιτία να το καταλάβει κι έκτοτε τη ζώνουν τα φίδια. Στο τραπέζι ο Άγγελος αποκαλύπτει πως ήταν υιοθετημένος κι ότι δεν γνώρισε ποτέ την πραγματική του μητέρα.

Η Καλλιόπη στη σειρά Σασμός τρομοκρατημένη κοιτάει τον Άγγελο

Η Καλλιόπη πλέον είναι σίγουρη. Το παρελθόν επέστρεψε «στον τόπο του εγκλήματος» για να τη στοιχειώσει. Η αποκάλυψη της αλήθειας δε θα αργήσει να έρθει κι η Καλλιόπη πρέπει να είναι έτοιμη. Αναστωμένη και πανικόβλητη αναφωνεί γεμάτη απελπισία «Παναγία μου δως μου δύναμη».

Δείτε επίσης: 

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Σασμός: Η Καλλιόπη στα πρόθυρα της κατάρρευσης με την αποκάλυψη appeared first on Youfly.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site