Σασμός – Γεράσιμος: «Δεν θέλω να είμαι άλλο μπάτσος, φεύγω»

Διαφήμιση

Σασμός: Ο Γεράσιμος ανακοινώνει στον Αντώνη τη μεγάλη του απόφαση

Διαφήμιση

Μετά τον θάνατο του Βλάσση Καραπάνου, ο Γεράσιμος αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή του. Ο ίδιος όπως θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, ανακοινώνει στον Αντώνη την μεγάλη του απόφαση. Ο Γεράσιμος σκοπεύει να τα αφήσει όλα πίσω του με τον Αντώνη να του λέει να μην τα παρατήσει στην σειρά Σασμός.

Ο Γεράσιμος ανακοινώνει στον Αντώνη την απόφασή του στον Σασμό

Ο Γεράσιμος δείχνει να έχει πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση στην σειρά Σασμός. Ο ίδιος, πιο συγκεκριμένα, λέει «δεν θέλω να είμαι άλλο μπάτσος, θέλω να φύγω από την αστυνομία», με τον Αντώνη να μένει άφωνος ακούγοντάς τον.

Διαφήμιση

Ο Γεράσιμος ανακοινώνει στον Αντώνη τη μεγάλη του απόφαση. Ο ίδιος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά στη σχέση τους ένας μυστηριώδης όμως φάκελος, που θα βρεθεί στα χέρια του, θα ανατρέψει όλες τις βεβαιότητές του μέχρι τώρα. Θα ακολουθήσει η Στέλλα τον Γεράσιμο στην νέα του ζωή ή όχι;

Η ίδια, θα θελήσει να πάρει αρκετό χρόνο να σκεφτεί και αυτό δεν θα αρέσει καθόλου στον Γεράσιμο. Θα καταφέρει ο Αντώνης να μεταπείσει τον Γεράσιμο στην σειρά Σασμός να μείνει στην υπηρεσία ή όχι; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας…

Σασμός: Ο Γεράσιμος ανακοινώνει στον Αντώνη τη μεγάλη του απόφαση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός – Γεράσιμος: «Δεν θέλω να είμαι άλλο μπάτσος, φεύγω» appeared first on Youfly.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site