Σασμός – Αντώνης: «Ο Γεράσιμος έχει ένα σκοτεινό βλέμμα, σαν φονιάς»

Διαφήμιση

Σασμός - Αντώνης: «Ο Γεράσιμος έχει ένα σκοτεινό βλέμμα, σαν φονιάς»

Διαφήμιση

Ο Αντώνης δεν το βάζει κάτω στην σειρά Σασμός και συνεχώς συνεχίζει να ψάχνει για το σκοτεινό παρελθόν του Γεράσιμου. Ο ίδιος, όπως θα δείτε και παρακάτω στο αποκλειστικό απόσπασμα που ακολουθεί από το σημερινό επεισόδιο, πιέζει τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη δουλειά να βιαστεί και να μάθει τα πάντα για τον σκοτεινό και ιδιαίτερο ήρωα.

Ο Αντώνης ένα βήμα πριν την μεγάλη αλήθεια

Καθώς ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο ολοκληρωτικά, ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός. Πηγαίνει στον μυστικό και έμπιστο συνεργάτη του και του ζητά να κάνει μία εκ βαθέων έρευνα για το παρελθόν του Γεράσιμου.

Διαφήμιση

Ο ίδιος του λέει πως όταν έκανε την έρευνα ήδη μια φορά δεν ανακάλυψε απολύτως τίποτα για το παρελθόν του. Ο Αντώνης όμως στην σειρά Σασμός επιμένει και δεν θα ησυχάσει αν δεν μάθει ποιος κρύβεται πίσω από το πρόσωπο του Γεράσιμου.

Σασμός - Αντώνης: «Ο Γεράσιμος έχει ένα σκοτεινό βλέμμα, σαν φονιάς»

Ποιος είναι στα αλήθεια, για ποιο λόγο έχει εμμονή με τον Καραπάνο, πως ήταν στον παρελθόν και όλα αυτά, καλείται να ανακαλύψει ο συνεργάτης του. Ο Αντώνης βρίσκεται μια ανάσα πριν την μεγάλη αλήθεια που αφορά τον Γεράσιμο στην σειρά Σασμός. Πως θα αντιδράσει μόλις μάθει ποιος πραγματικά είναι;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός – Αντώνης: «Ο Γεράσιμος έχει ένα σκοτεινό βλέμμα, σαν φονιάς» appeared first on Youfly.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site