Σασμός: «Έλιωσε» το Twitter με την ερωτική εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ

Σασμός: «Έλιωσε» το Twitter με την ερωτική εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ

Άλλο ένα επεισόδιο, αυτό της Πέμπτης (22/9), της σειράς «Σασμός» έφερε αμέτρητα tweets και ταραχή στους χρήστες. Η Αργυρώ και ο Αστέρης συναντήθηκαν μετά τη δολοφονία του Άγγελου και το τετ-α-τετ τους ήταν πολύ φορτισμένο συναισθηματικά.

Η Αργυρώ δεν μπορεί να δεχτεί ότι οι Σταματάκηδες σκότωσαν ακόμη ένα πρόσωπο της οικογένειάς της και ο Αστέρης προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο, δηλώνοντάς της ότι θέλει να ξαναδεί το χαμόγελο στα χείλη της που φώτιζε τη ζωή του, πως η ζωή δεν έχει νόημα χωρίς εκείνη και αποκαλώντας την αγάπη του.

«Θέλω να πάρω πάνω από το βλέμμα σου αυτή την σκοτεινιά, θέλω να σε κάνω να χαμογελάς, όπως χαμογελούσες και τότε και ο κόσμος γέμιζε φως, αλλά δεν μπορώ… δεν βρίσκω τον λόγο, δεν θέλω πια να ζω χωρίς εσένα Αργυρώ. Αγάπη μου…» της είπε.

Σύντομα το τετ α τετ διέκοψε ο Σταύρος ο οποίος επιτέθηκε στον Αστέρη προειδοποιώντας τον να μην πλησιάσει ξανά την Αργυρώ, απειλώντας μάλιστα πως θα τον σκοτώσει.

Οι δυο τους δεν έπαψαν ποτέ να είναι ερωτευμένοι και αυτό φάνηκε με το Twitter να «λιώνει» και να θεωρεί τον Σταύρο, τον σύζυγο της Αργυρούς, παρία.

Δείτε σχετικά άρθρα:

 

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ ακούει συνέχεια το μήνυμα του Αστέρη – Σκέφτεται τη ζωή που είχαν και πονά

Διαβάστε ακόμα:

The post Σασμός: «Έλιωσε» το Twitter με την ερωτική εξομολόγηση του Αστέρη στην Αργυρώ appeared first on KoitaMagazine.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site