Σέσι: Μπάνιο σε μια από τις ήσυχες παραλίες της Αττικής

Διαφήμιση

Άλλοι προτιμούν τις κοσμοπολίτικες και οργανωμένες παραλίες, άλλοι τις πιο μικρές και ήσυχες και άλλοι όσες είναι μεγάλες και ελεύθερες να βάλει ο καθένας την ψάθα και την ομπρέλα του εκεί. Στην Αττική σίγουρα θα βρεις αυτή που θα σου ταιριάζει και θα περάσεις μια ευχάριστη μέρα είτε καθημερινή είτε το Σαββατοκύριακο. Αν τώρα θες να επιλέξεις μια από τις ήσυχες παραλίες της Αττικής τότε βάλε στο πρόγραμμά σου το Σέσι. Την καθαρή παραλία με τα διάφανα νερά και τα βότσαλα η οποία δεν είναι τόσο κοσμοπολίτικη και δεν συγκεντρώνει πολύ κόσμο ακόμη και ώρες αιχμής.

Διαφήμιση

Οι «παράγκες της Βουλιαγμένης»: Η άγνωστη γαλάζια… φαβέλα της Αττικής

Σέσι: Μπάνιο σε μια από τις ήσυχες παραλίες της Αττικής

Όταν αναφερόμαστε στο Σέσι στο Γραμματικό στην πραγματικότητα μιλάμε για δύο παραλίες, το Σέσι και το μικρό Σέσι. Ανάλογα με το τι σου ταιριάζει περισσότερο, μπορείς να επιλέξεις πού θα κάνεις τις βουτιές σου. Το Σέσι είναι μια χαλαρή παραλία με αρμυρίκια και ψιλό βοτσαλάκι στην οποία εκτός από διάφανα νερά σου προσφέρει και φυσική σκιά για να κάτσεις για ώρες και να χαλαρώσεις. Πρόκειται για μια παραλία αρκετά κοντά στην Αθήνα περίπου 20 χιλιόμετρα από τον τύμβο του Μαραθώνα. Θα το βρείτε μετά το Γραμματικό ενώ θα χρειαστεί να περάσετε και από έναν βατό χωματόδρομο κάποιων χιλιομέτρων. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος είναι πιο ήσυχη από άλλες παραλίες.

Πιο δίπλα από το (μεγάλο) Σέσι είναι το μικρό Σέσι, μια παραλία με επίσης πεντακάθαρα νερά και βοτσαλάκι. Εδώ θα βρεις τα δέντρα να ακουμπούν σχεδόν στη θάλασσα. Ίσως εκεί συναντήσετε περισσότερο κόσμο λόγω του μεγέθους της παραλίας που είναι πιο στενό και περιορισμένο. Στο Σέσι δε θα χρειαστεί να πάρετε πολλές προμήθειες μιας και εκεί υπάρχει μια καντίνα για τον απαραίτητο ανεφοδιασμό. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε ένα ήσυχο και ευχάριστο πρωινό ενώ αν είστε λάτρης της θάλασσας, μπορείτε να μείνετε εκεί ως το ηλιοβασίλεμα.

Διαφήμιση

Οι παραλίες της Αττικής που προσφέρουν δροσιά και καθαρά νερά

ΨάθαΗ Αττική ενδείκνυται για σύντομες και δροσερές αποδράσεις. Μεταξύ άλλων θα βρείτε παραλίες διαμάντια με καθαρά νερά, φυσική σκιά και οργανωμένες γωνιές για όσους θέλουν να τα βρουν όλα έτοιμα. Η Χαμολιά είναι η παραλία της Αττικής που γαληνεύει η ψυχή σου ενώ η Ψάθα με τα βαθυγάλαζα νερά δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Η παραλία ΚΑΠΕ, από την άλλη είναι ο κολπίσκος της Αττικής για απολαυστικές βουτιές. Αν τώρα θες κάτι πιο ήσυχο και με φυσική σκιά, όπως είπαμε το Σέσι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές!

Ταξίδια στην Ελλάδα

Μονοήμερη εκδρομή στη Σαλαμίνα: Τι θα κάνετε σε ένα από τα πιο παρεξηγημένα νησιά

Διαφήμιση

Αίγινα – Παραλίες: Η Σμαραγδένια καρδιά στον Αργοσαρωνικό

Σκάλα: Το λιμάνι του Σαρωνικού με τα γαλαζοπράσινα νερά που μοιάζει με πίνακα

The post Σέσι: Μπάνιο σε μια από τις ήσυχες παραλίες της Αττικής appeared first on Exploring Greece TV.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site