Ρουβάς-Ζυγούλη-Μακρυπούλια: ΠΟΖΑΡΟΥΝ με την ίδια μπλούζα για καλό ΣΚΟΠΟ

img

Ρουβάς-Ζυγούλη-Μακρυπούλια To “Together We Create” είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε εν μέσω κορωνοϊού, από νέους ανθρώπους, με στόχο να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδι»

Το συγκεκριμένο project αφορά τη δημιουργία 8 συλλεκτικών T-shirts που φέρουν μοναδικά σχέδια καταξιωμένων Ελλήνων καλλιτεχνών για τη στήριξη οικογενειών που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην covid-19 εποχή.

Θα βρείς ν ´αγοράσεις το δικό σου στο @kalogirou_official
Together we create hapiness !💜

Ρουβάς-Ζυγούλη-Μακρυπούλια: ΠΟΖΑΡΟΥΝ με την ίδια μπλούζα για καλό ΣΚΟΠΟ

Με την παρουσία τους όμως ξεχώρισαν οι “Καλλιτέχνες για την Ελπίδα” με επικεφαλής τον Σάκη Ρουβά ο οποίος κρατούσε τρυφερά από το χέρι την πανέμορφη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη αλλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο πλευρό του οποίου ήταν συνεχώς η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ρουβάς-Ζυγούλη-Μακρυπούλια

Όλοι τους χάρισαν στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Ελπίδα όμορφες στιγμές και τα είδαν να χαμογελού και να περνούν καλά.

Έχει επαληθευτεί

Μαζί στηρίζουμε, μαζί προσφέρουμε, μαζί καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα… Γιατί όλοι είμαστε «Μαζί για το παιδί» και φορώντας τα συλλεκτικά μπλουζάκια βοηθάμε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site