Ποιος είπε ότι η καλοκαιρινή περιποίηση δεν είναι ανδρική υπόθεση;

Το grooming έχει μπει για τα καλά στην ζωή των ανδρών τα τελευταία χρόνια και είναι κάτι που πλέον δεν αποτελεί ταμπού, όπως τις προηγούμενες δεκαετίες.

Η περιποίηση έχει τους δικούς της «νόμους» και μάλιστα όσον αφορά την καλοκαιρινή περίοδο αυτοί προσαρμόζονται και το μεγάλο στοίχημα είναι να καταφέρεις να τους εφαρμόσεις.

Το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό και εμείς συγκεντρώσαμε τρία μικρά μυστικά ώστε να καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου πολύ πιο εύκολα.

1) Φρόντισε το δέρμα σου

Ο ήλιος, δυστυχώς, δεν είναι πάντα σύμμαχος. Η αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη για την επιδερμίδα και δεν αποτελεί ντροπή να την χρησιμοποιήσεις. Όσο «παλιακός» κι αν αισθάνεσαι, δε νομίζουμε να επιθυμείς τον τίτλο «Κατεστραμμένο Πρόσωπο 2018» ή κάτι ανάλογο τέλος πάντων.

2) Καλοκαιρινό άρωμα

Ναι ξέρουμε πόσο αγαπάς το χειμωνιάτικο άρωμά σου. Ναι γνωρίζουμε ότι σου ταιριάζει απόλυτα και έχεις αναστατώσει πολλές γυναίκες με αυτό. Αλλά ΟΧΙ! Το καλοκαίρι με την θερμοκρασία να ανεβαίνει στα ύψη, ο ιδρώτας να γίνεται ο ενοχλητικός φίλος σου, τότε το χειμωνιάτικο βαρύ άρωμά σου θα φέρει την καταστροφή. Προτίμησε ένα ελαφρύ καλοκαιρινό άρωμα και πίστεψέ μας, τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου εντυπωσιακά.

3) Κόψε τα νύχια σου

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία, ποτό, χαλάρωση αλλά και παντόφλες. Ή καλύτερα όχι παπούτσια. Τα νύχια του ποδιού κάνουν την εμφάνισή τους και προς Θεού φρόντισε να μην γίνεις το γελοίο θέαμα στην πλαζ. Κόψε τα νύχια σου, τρίψε τις φτέρνες σου και καλωσόρισες στον Πολιτισμό!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site