Ο Rami Malek παρουσιάζει τον ρόλο του κακού που θα υποδυθεί στο “No Time to Die”

Μπορεί να μας χωρίζουν λίγοι μήνες από το πολυαναμενόμενο No Time To Die, αλλά όσοι κρύβονται πίσω από το κινηματογραφικό έπος που ονομάζεται James Bond δεν έχουν αφήσει το hype να πέσει ούτε λεπτό. Η ομάδα της ταινίας κυκλοφόρησε ένα featurette στο οποίο συστήνει στους φανς τον Safin, τον villain της ταινίας, που θα υποδύεται ο Rami Malek. 

Μέχρι τώρα έχει διαφημιστεί ως ο πιο τρομακτικός αντίπαλος του 007. Πρακτικά, ο Safin είναι ένας μυστηριώδης, μασκοφόρος που σέβεται απόλυτα την ιδιότητά του κακού και έχει στα χέρια του μια πολύ επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Ο ίδιος ο Malek εξηγεί πως ο χαρακτήρας στον οποία θα δώσει σάρκα και οστά είναι βαθιά ανησυχητικός, και όπως πολλοί άλλοι villains στην ιστορία, θεωρεί τον εαυτό του ήρωα. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Cary Joju Fukunaga, αναφέρει πως ο αυτό που θέλει αλλά και όσα είναι διατεθειμένος να κάνει ο Safin τον μετατρέπουν σε έναν πολύ τρομακτικό χαρακτήρα, τόσο για τον ίδιο τον Bond όσο και για την παγκόσμια ισορροπία. 

Στο νέο featurette ο Safin φαίνεται να λέει στη Léa Seydoux πως είναι πρόθυμος να σκοτώσει ακόμα και τον άνθρωπο που αγαπάει περισσότερο από τον καθένα. Αυτή τη φράση τη λες σίγουρα επικίνδυνη, ειδικά όταν έρχεται από το στόμα αντιπάλου του James Bond. 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου στη Μεγάλη Βρετανία. 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site