Ο Ορφέας Αυγουστίδης περιγράφει με τα πιο τρυφερά λόγια το απίστευτο συναίσθημα του να γίνεσαι γονιός

Πριν από λίγα 24ωρα, ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά, αφού η αγαπημένη του Γεωργία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Τώρα, ο ηθοποιός ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια γι’ αυτό το μοναδικό, πρωτόγνωρο συναίσθημα!

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ή να νιώσει πώς είναι το να γίνεσαι γονιός, εάν δεν το έχει ζήσει. Όσο και να έχεις προσπαθήσει να σκεφτείς υποθετικά τα συναισθήματά σου, δεν θα μπορέσεις να πέσεις μέσα, καθώς αυτό το συναίσθημα δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο! Είναι τόσο πρωτόγνωρο, ιδιαίτερο, μοναδικό, συναρπαστικό. Η χαρά και η ευλογία κατακλύζει κάθε κύτταρο του κορμιού σου!

Και αυτό προσπάθησε να περιγράψει με λέξεις ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος ανέβασε στο Instagram του δύο φωτογραφίες: Μια με τον ίδιο να κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο του και μια δεύτερη με την Γεωργία του.

Όπως έγραψε στη συνοδευτική λεζάντα, «μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω».

Αναφερόμενος στη σύντροφό του, εξήγησε πώς η ίδια τον έκανε να εμπιστευτεί ξανά τις «φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας» και πώς όντως ο «καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων».

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε ευχαριστώντας τους ανθρώπους του μαιευτηρίου, εκείνος και η σύντροφός του έχουν γίνει βούτυρα απ’ τη γλύκα και την αγάπη!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έγινε πατέρας και αυτά είναι τα τρυφερά λόγια που έγραψε:

Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιόμαστε, η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη

Η μητέρα του Ορφέα, Μαρία Τζομπανάκη, ανέβασε επίσης μια φωτογραφία με το εγγονάκι της:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Ορφέας Αυγουστίδης περιγράφει με τα πιο τρυφερά λόγια το απίστευτο συναίσθημα του να γίνεσαι γονιός εμφανίζεται στο iPop.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site