Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φωτογραφίζει την έγκυο Λένα Δροσάκη με το μπικίνι της!

https://ipop.gr/wp-content/uploads/2020/06/lena.png

Λίγες μέρες μετά τον γάμο τους, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φωτογραφίζει την Λένα Δροσάκη έγκυο μόνο με το μαγιό της στην παραλία. 

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνουν γονείς σε λίγο καιρό κι όπως μπορούμε να καταλάβουμε, διανύουν την πιο όμορφη κι ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Παρά την πανδημία του κορονοϊού, τα νέα γι’ αυτούς είναι συνεχώς ευχάριστα.

Μερικές ημέρες πριν, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους, ο καρπός του έρωτά τους, παντρεύτηκαν Μπουρδούμης και Δροσάκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με την παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα με τον κουμπάρο τους, επίσης ηθοποιό, Άγγελο Μπούρα.

Σήμερα, Τρίτη, λίγες μέρες μετά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φωτογραφίζει την Λένα Δροσάκη έγκυο μόνο με το μαγιό της στην παραλία, ανεβάζοντας μερικά insta stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λένα Δροσάκη έγκυο

Λένα Δροσάκη έγκυο

Το ζευγάρι πήγε για μπάνιο στη θάλασσα, όμως και οι δύο ανέβασαν μερικά insta stories, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα περνάνε!

Λένα Δροσάκη έγκυο

Λένα Δροσάκη έγκυο

Διάβασε ακόμα:

Παντρεύτηκαν Μπουρδούμης και Δροσάκη λίγο πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί! (Photos)

Photo: Instagram/ abourdoumis

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site