Οριοθετημένη η μεγάλη φωτιά στην Πάτρα

https://cdn2.img.sputniknews.gr/images/07e4/07/16/7883131.jpg

Οριοθετημένη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βούντενη της Πάτρας

Στο σημείο συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να τεθούν υπό έλεγχο οι φλόγες.

Σημειώνεται ότι -έως και νωρίς σήμερα το πρωί- οι πυροσβέστες έδιναν μάχη, ώστε η πυρκαγιά να μην απειλήσει κατοικημένες περιοχές. 

Πυρκαγιά στα Κάτω Συχαινά Πατρών, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Εντολή εκκένωσης μερικών σπιτιών

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι φλόγες απείλησαν σπίτια στα Κάτω Συχαινά Αχαΐας και δόθηκε, για προληπτικούς λόγους, εντολή για εκκένωσή τους.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, η κυκλοφορία επί της περιμετρικής οδού της Πάτρας διεκόπη και ζητήθηκε ενίσχυση με οχήματα και πυροσβέστες και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

«Μάχη με τις φλόγες δίνουν, απόψε, οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις, στην περιοχή των Συχαινών της Πάτρας. Η προσπάθεια να μην επεκταθεί η πυρκαγιά είναι μεγάλη και το έργο τους συνδράμει η Πολιτική Προστασία και ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Είμαστε όλοι εδώ για να νικήσουμε και σε αυτή την μάχη… Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά!», ανέφερε ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο.

Φωτιά στην Πάτρα, 16 Σεπτεμβρίου 2020

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site