Οι βρισιές των Twitterάδων για την 36χρονη Έφη Κακαραντζούλα: Κύμα στήριξης για την Ιωάννα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Κύμα στήριξης για το θύμα – Κατακρεούργησαν τον θύτη

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με γραπτή δήλωση η 36χρονη Έφη που σημάδεψε για πάντα τη ζωή της Ιωάννας, έκανε γνωστή την απουσία της από το δικαστήριο. Η κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, τόνισε την πρόθεση της να είναι παρούσα σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Σημειώνεται πως η Ιωάννα εμφανίστηκε σήμερα στο Εφετείο, κάνοντας τη πρώτη δημόσια της εμφάνιση από τότε που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι που σόκαρε το Πανελλήνιο.

Στην εκφώνηση του ονόματός της, ο Σάκης Κεχαγιόγλου ανέφερε στο δικαστήριο ότι ειναι απούσα. Τότε, ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, ανέγνωσε τη γραπτή δήλωση της κατηγορουμένης από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται, στην οποία αναφερόταν: «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας».

Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, λόγω ηθικής βλάβης που υπέστη από την άδικη πράξη της κατηγορουμένης. Οι Έλληνες χρήστες του Twitter όμως δεν άφησαν ασχολίαστο το γεγονός και πήραν θέση με βαριές βρισιές.

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Χυδαία τα σχόλια στο twitter για την 36χρονη Έφη

Οι αναρτήσεις στο Twitter σε βάρος της 36χρονης Έφης

Πήραν θέση με βρισιές στο Twitter για την απουσία της Έφης Κακαραντζούλα από τη δίκη

Ιωάννα Παλισπύρου: Κύμα στήριξης για το θύμα – Κατακρεούργησαν τον θύτη

The post Οι βρισιές των Twitterάδων για την 36χρονη Έφη Κακαραντζούλα: Κύμα στήριξης για την Ιωάννα appeared first on i-diakopes.gr.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site