Οι ανομολόγητες γυναικείες φαντασιώσεις

Υπάρχουν άνδρες και γυναίκες εκεί έξω, που συχνά αποφεύγουν να εκφράσουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες όχι λόγω σεβασμού στην προσωπική τους ζωή αλλά υπό τον φόβο μίας κοινωνίας που διδάσκει πως όλα αυτά οφείλουν να παραμένουν ανομολόγητα. Μία κοινωνία βαθύτατα συντηρητική με στερεότυπα που βάζει φρένο σε κάθε έκφανση της ελευθερίας. Η απόρριψη ή γελοιοποίηση είναι συχνά φαινόμενα της κοινής γνώμης αναφορικά με ζητήματα σεξουαλικής φύσεως, τα οποία κοινή γνώμη τα τιμά σε μεγάλο βαθμό πίσω από τις κλειστές κουρτίνες.

Παρότι αυτό το φάσμα της ερωτικής διασκέδασης είναι τεράστιο, υπάρχουν φαντασιώσεις μεταξύ των γυναικών που είναι πιο συχνές σε συνάρτηση με άλλες. Παρακάτω παραθέτουμε τις πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις των γυναικών, οι οποίες θα πρέπει να τονιστεί πως δεν αποτελούν παρά μόνο έναν βασικό κανόνα με αρκετές εξαιρέσεις. Όπως επίσης πως η συναίνεση αποτελεί τον κύριο πυλώνα της συζήτησης και της πράξης.

Κυριαρχία και υποβολή

Δύο απλές κατηγορίες: Οι γυναίκες που επιθυμούν να ελέγχουν και να κυριαρχούν και οι γυναίκες που θέλουν να βρίσκονται υπό τον έλεγχο του συντρόφου τους. Ένα σεξουαλικό mind games που οδηγεί στην κορύφωση και ένα στάδιο πριν το BDSM.

BDSM

Ένα παιχνίδι που θέτει ως απαραίτητη συνθήκη την αμοιβαία συγκατάθεση. Η λέξη ασφαλείας που θα διακόψει το παιχνίδι είναι το «μυστικό κλειδί επικοινωνίας» μεταξύ του ζευγαριού, σε μία φαντασία που κυριαρχεί στο γυναικείο μυαλό. Μάλιστα κατάφερε να απενοχοποιηθεί λόγω της επιτυχίας του «50 Αποχρώσεις του Γκρι», η οποία ώστε δυσάρεστησε αρκετούς οπαδούς του BDSM.

Παιχνίδι ρόλων

Ένας φρέσκος αέρας αποπνέει στο κρεβάτι σου. Οι γυναίκες διεγείρονται από το μυαλό και η εναλλαγή ρόλων θα βοηθήσει ώστε να μην βαλτώσετε ποτέ. Δείξε της εμπιστοσύνη και μη ρωτάς πολλά πολλά γιατί αφενός θα την φοβίσεις ώστε να αποκαλύψει τις μυστικές φαντασιώσεις της και αφετέρου θα ξενερώσει.

Πρωκτικό

Το πιστεύεις ή όχι, υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που πραγματικά ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν ώστε μία φορά. Φυσικά αποτελεί ένα τεράστιο σεξουαλικό ταμπού και χρειάζεται μία ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα στο ζευγάρι, ώστε να προχωρήσουν. Παρότι θεωρείται από τις πλέον συχνές φαντασιώσεις, το να γίνει πραγματικότητα είναι ένα τεράστιο βήμα και μόνο με την ενεργή συγκατάθεση της γυναίκας μπορεί να προχωρήσει.

Παιχνίδια αναπνοής

Ίσως σε αυτό να έχουν παίξει τον ρόλο τους οι ταινίες πορνό, όπου οι σκηνοθέτες σπάνια επικεντρώνονται στην ευχαρίστηση των γυναικών (μεγάλη αλήθεια). Ωστόσο μερικές φορές, μία πίεση στον λαιμό είναι ικανή να αυξήσει την σεξουαλική διέγερση και την ροή αίματος στην κλειτορίδα. Βεβαία είναι αρκετά επικίνδυνο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή ακόμη κι αν πάρεις την συγκατάθεση της συντρόφου σου.

Κι άλλος στην παρέα μας

Θεωρείται ως η απόλυτη ανδρική φαντασίωση, αλλά και οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στο τρίο. Πολλές φορές νιώθουν αμήχανα να μιλήσουν στους συντρόφους τους γι’ αυτή τη φαντασίωση διότι σε αντίθεση με αυτό που ονειρεύονται οι άνδρες, το τρίτο πρόσωπο δεν είναι πάντα γυναικείου φύλου.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site