Νόρα Βαλσάμη: Ο σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου, εσπευσμένα στο χειρουργείο

Νόρα Βαλσάμη: Ο σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου, εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε ο σκηνοθέτης και σύζυγός της Νόρας Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου στην Αθήνα με πτήση από τη Σύρο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso ο σκηνοθέτης μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο με ένα μικρό αεροπλάνο που διέθεσε η Μαριάννα Λάτση.

Νόρα Βαλσάμη: Ο σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου, εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Η κατάσταση της υγείας του σκηνοθέτη ήταν κρίσιμη και από την ώρα που κρίθηκε ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά του στην Αθήνα δεν χάθηκε ούτε λεπτό. Ο ίδιος έπρεπε να χειρουργηθεί για σοβαρό θέμα υγείας. Η επέμβαση έγινε με επιτυχία πριν από 2 ημέρες και η ομάδα των γιατρών του είναι πολύ αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του σκηνοθέτη. Ενδεχομένως να χρειαστεί να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση για ολικό καθαρισμό της κύστης.

Δείτε ακόμα: Νόρα Βαλσάμη: Δείτε τα 10 καλύτερα εξώφυλλα της αγαπημένης ηθοποιού

Στο πλευρό του Ερρίκου Ανδρέου βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του, η οποία δεν τον άφησε ούτε στιγμή διαμένοντας στο δίκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Διαβάστε και αυτό: Δείτε την Νόρα Βαλσάμη νύφη! Σπάνια φωτογραφία!

Ο Ερρίκος και η Νόρα, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Σύρο τα τελευταία χρόνια, θα παραμείνουν στην Αθήνα προκειμένου να ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας και στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες του οικογενειακού περιβάλλοντος, θα επιστέψουν στη Σύρο.

Περισσότερα άρθρα:

The post Νόρα Βαλσάμη: Ο σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου, εσπευσμένα στο χειρουργείο appeared first on KoitaMagazine.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site