Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! Τι έγινε με τα σπίτια στην Πάρο!!!

img

Δύο σπίτια, το ένα στη Ζέτα.

Σύμφωνα με μη εξακριβωμένες πληροφορίες, μαις και δεν πήγαμε και στο υποθηκοφυλάκιο, το ένα από τα δύο σπίτια του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο, ανήκει και στη Ζέτα Μακρυπούλια!

Σε μια τοποθεσία με θέα που δεν την…κόβει τίποτα και κανείς. Με φάτσα τη Νάξο! Σε μια περιοχή όπυ έχουν σπίτια αρκετοί, αλλά όχι τόσοι πολλοί που να χάνεται η αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας.

Φέτος βέβαι το καλοκαίρι δεν είανι σαν τα άλλα. Ο κορονοιός, ανέτρεψε τα σχέδια και των τραγουδιστών. Αν και ο Χατζηγιάννης πάντα τέτοια εποχή όργωνε την Ελλάδα για συναυλίες, έβρισκε κενό για ολιγοήμερες διακοπές σ’ αυτό το αριστουργηματικά φτιγμένο νησιώτικο σπίτι!

Η Ζέτα φυσικά και το νοιώθει δικό της. Φαίνεταο σε όλες της τις κινήσεις. όχι μόνο στους φίλους της που το νοιώθουν επίσης σαν δικό τους, φαίνεται στον τρόπο που κινείται σ’ αυτό γενικότερα. Καλά, εντάξει, ίσως να ναι και η ιδέα μας. Αφού το να σε φιλοξενεί το αγόρι σου είναι ότι πιο συνηθισμ’ενο και οικείο!  Δεότε λοιπόν φωτοργαφίες τους από το σπίτι στην Πάρο. Εκείνο που προτιμούν στις διακοπές τους τα τελυευταία 7-8 χρόνια!!!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site