Μία BMW μετατράπηκε σ’ ένα πραγματικό έργο τέχνης

«Good news, no news», συνηθίζουν να λένε οι Αμερικάνοι και δυστυχώς είναι ο κανόνας αναφορικά με το πως δουλεύουν τα media. Ωστόσο πάντα υπάρχει και αυτή η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Τα νέα λοιπόν που έρχονται σήμερα από το Los Angeles είναι ευχάριστα και πρέπει να τα μοιραστούμε. Το event «Frieze Los Angeles 2020» που πραγματοποιείται από τις 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 16 του μήνα είναι ένα τριήμερο αφιερωμένο στην τέχνη και φέτος ήταν η σειρά της BMW να λάμψει.

Σε συνεργασία με τον διάσημο εικαστικό καλλιτέχνη FUTURA 2000, αποκάλυψε τρεις αποκλειστικές και μοναδικές εκδόσεις της BMW M2 Competition ενώ ο καλλιτέχνης ετοιμάζεται να σχεδιάσει μία limited έκδοση που θα αποκαλυφθεί τον προσεχή Ιούνιο. «Η BMW M2 Competition είναι δυναμική, εξωστρεφής και, μέχρις ενός σημείου, ευχάριστα προκλητική. Θεωρώ μεγάλη τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να προσθέσω μία ξεχωριστή  πινελιά σε αυτό το όχημα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο FUTURA 2000.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γερμανικός κολοσσός έχει μία πλούσια κληρονομιά στα αυτοκίνητα που δέχονται την εικαστική παρέμβαση, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ιστορίας. Όπως για παράδειγμα ο Jeff Koone, ο Andy Warhol, ο Cao Fei, ο David Hockney και ο Roy Lichtenstein, με τη μόνη διαφορά πως αυτό το μοντέλο θα είναι το μοναδικό που θα είναι διαθέσιμο προς πώληση.

Δειτε τις photo

Facebook

Twitter

WhatsApp

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site