Λίτσα Πατέρα: «Ο Μάρτιος είναι πολύ καλύτερος από τον Φεβρουάριο ο οποίος μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά…»

Μέσα από τις καθιερωμένες αστρολογικές προβλέψεις της στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε στην νέα εβδομάδα που ξεκινάει και τόνισε πως ο Φεβρουάριος αναμένεται να φύγει με πολύ θετική αύρα αφού αυτές τις μέρες μπορούμε να ελπίζουμε σε θετικές όψεις για όλα τα ζώδια.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η αστρολόγος εξήγησε πως ο νέος μήνας που ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι καλύτερος από τον Φεβρουάριο ο οποίος ταλαιπώρησε πολλά ζώδια.

Λίτσα Πατέρα Πρωινό

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

«Ο Μάρτιος είναι πολύ καλύτερος από τον Φεβρουάριο ο οποίος μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά. Αυτή την εβδομάδα, ο Φεβρουάριος μας κάνει παιχνίδι. Μπορούμε να ελπίζουμε σε πολλά. Υπάρχουν απρόβλεπτες λύσεις οι οποίες είναι καλές και η Πανσέληνος στην Παρθένο μπορεί να οδηγήσει σε αισιόδοξα μηνύματα τόσο για την εργασία όσο και για την υγεία», είπε χαρακτηριστικά η έμπειρη αστρολόγος.

Αυτό που σίγουρα δεν γνωρίζατε ωστόσο είναι το κάθε ζώδιο έχει τη δική του αηδιαστική συνήθεια. Δείτε εδώ ποια είναι η δική σας!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

The post Λίτσα Πατέρα: «Ο Μάρτιος είναι πολύ καλύτερος από τον Φεβρουάριο ο οποίος μας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά…» appeared first on Clickmag.gr.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site