Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Έτσι τα περνούν στο σπίτι τους εν μέσω κορονοϊού!

Ένα από τα σοβαρότερα εφόδια κατά της πανδημίας του κορονοϊού είναι, όπως αποδεικνύονται και σύμφωνα με τους ειδικούς, ο αυτοπεριορισμός και η ατομική ευθύνη. H νέα καμπάνια στα social media με τίτλο «Μένουμε Σπίτι», με την οποία επιχειρείται να μειωθεί η εξάπλωση του νέου φονικού ιού στη χώρα, έχει βρει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.
Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και Έλληνες celebrities, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, παραμένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα μέσα από τα social media.

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, έχοντας καταλάβει καλά ότι η μάχη απέναντι στον κορονοϊό πρέπει να είναι συλλογική, έχουν λάβει τα απαραίτητα ατομικά μέτρα για την προστασία τους. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει κλειστεί στο σπίτι του και μέσα από το Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη νέα καθημερινότητά του στην… καραντίνα.

Έχοντας κάνει μια προσωρινή παύση από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου περισσότερο από πριν και ζουν τον έρωτά τους ακόμα πιο έντομα. Η Κατερίνα, σαν σωστή νοικοκυρά, κάνει καθημερινά τις δουλειές του σπιτιού και όταν χαλαρώνει λίγο χουζουρεύει στον καναπέ, φορώντας τις ζεστές πυτζάμες της.

Από την άλλη, ο Γιάννης ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες τους στον κήπο του σπιτιού τους, αγναντεύοντας τον ήλιο, ενώ πήρε και την απόφαση να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, αφού ξυρίστηκε και έγινε άλλος άνθρωπος.

Δες τις αναρτήσεις τους:

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site