Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Το απίστευτο περιστατικό με το… ξύλο στον Νταλάρα!

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος μίλησε για την τηλεοπτική εμφάνιση που θα κάνουν οι «Άγαμοι Θύται».

Επίσης ανέφερε τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν, το πόσο κακός επιχειρηματίας ήταν και μοιράστηκε με την κάμερα του Πρωινού μια αστεία ιστορία που είχε συμβεί σε μια παράσταση με τον Γιώργο Νταλάρα

“Έχω δουλέψει ως μπάρμαν, ως σερβιτόρος, υπήρξαν ιδιοκτήτης μαγαζιών με live, μπαρ, πολύ νέος όταν ήμουν πουλούσα βιβλία και σεντόνια ως πλασιέ”

Ήμουν από τους χειρότερους επιχειρηματίες. Κάποιες φορές “μπήκα μέσα”. Στο θέατρο ήμουν τυχερός, στο 90% δεν μπήκα μέσα,

Κάθε χρόνο, επί 17 χρόνια είχαμε προτάσεις για να κάνουμε τηλεοπτικό show με τους “Άγαμοι Θύται”. Θεωρούσα ότι δεν είναι ο φυσικός μας χώρος, είναι άλλος κώδικας και η σάτιρα είναι και λίγο περίεργη στην τηλεόραση. Φέτος αποφάσισα να το κάνουμε. Έχω αποφασίσει ότι μπορούμε να κάνουμε χιούμορ, χωρίς να λέμε κακιές λέξεις”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Ανάμεσα στα όσα εξομολογήθηκε ήταν και ένα αστείο περιστατικό όταν σε μια παράσταση συνεργάζονταν με τον Γιώργο Νταλάρα και έκαναν πως τον χτυπούσαν στην σκηνή. Όμως ο υπεύθυνος για την ασφάλεια του καλλιτέχνη θεώρησε πως πράγματι κάποιοι χτυπούν τον Γιώργο Νταλάρα!

“Το χειμώνα του 93 μας κάλεσε ο Γιώργος Νταλάρας και παίξαμε παρέα. Ξεκινούσε ο Γιώργος Νταλάρας την παράσταση και πριν βγω ως νονός για να τον συλλάβουμε τον κρατούσαμε, τον χτυπούσαμε και έβγαινε λιπόθυμος, κι εγώ ως νονός έλεγα ότι τα πάντα οφείλονται σε εμένα και πως ο Νταλάρας υπάρχει χάρη σε εμένα. Ο επικεφαλής για την ασφάλεια εκεί θεώρησε ότι επειδή οι ηθοποιοί έβγαιναν από τον κόσμο, ότι κάποιοι χτυπούν τον Νταλάρα”, ανέφερε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε:

Διαβάστε ακόμα:

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Σάκης Τανιμανίδης!

Khloe Kardashian: Έγινε 36 και γιόρτασε με χλιδάτο πάρτυ! Δείτε φωτογραφίες!

Δανάη Μπάρκα: Υπέγραψε με το MEGA – Είναι η νέα παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site