Η SF1000 ήρθε για να επιστρέψει την Ferrari στην κορυφή

Αν είσαι οπαδός της Scuderia, τότε ενδεχομένως να έζησες ωραία παιδικά χρόνια αλλά πλέον η θλίψη έχει γίνει η καλύτερή σου φίλη. Η κυριαρχία της Mercedes και του Lewis Hamilton είναι ξεκάθαρη και η επιστροφή στους τίτλους για την Ferrari μονόδρομος.

Το δίδυμο πιλότων Σεμπάστιαν Φέτελ και Σαρλ Λεκλέρκ δεν σπάει ούτε τη φετινή χρονιά, οπότε χρειάζεται το κάτι διαφορετικό ώστε να δουν πρώτοι την καρό σημαία. Κι αυτό αποκαλύφθηκε στο θέατρο Romolo Valli της Ρέτζιο Εμιλία, το μέρος όπου πριν 223 χρόνια γεννήθηκε η ιδέα της τρίχρωμης ιταλικής σημαίας. Υιοθετήθηκε από την ενωμένη Ιταλία και ήταν μία νέα αρχή για την γείτονα χώρα.

Μία νέα αρχή που θέλει να κάνει και η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία, όπου σε μία εντυπωσιακή τελετή παρουσίασε το φετινό μονοθέσιο της. Η SF1000 με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί, επιθυμεί να φέρει στην κορυφή την Ferrari, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να δηλώνει συγκρατημένα αισιόδοξος: ««Δεν έχω κάποια κρυστάλλινη σφαίρα για να πω με σιγουριά τι θα γίνει, αλλά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος», ανέφερε χαρακτηριστικά με τον Σαρλ Λεκλέρκ να δηλώνει από την πλευρά του πως: «Εργάστηκα πολύ σκληρά για το νέο μονοθέσιο. Θέλω να βελτιώνομαι κάθε χρόνο και να μαθαίνω από τα λάθη μου».

Το αν θα καταφέρει αν ρίξει από την κορυφή την Mercedes είναι κάτι που θα δείξει η ιστορία, ωστόσο ο Hamilton δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Ειδικά από την στιγμή που ετοιμάζεται να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ του Michael Schumacher στους τίτλους.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site