Η Billie Eilish είναι η φωνή του James Bond

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η Billie Eilish έχει κερδίσει 6 Grammys, έχει στη συλλογή της 13 πλατινένια singles, ένα από τα καλύτερα album στην πρόσφατη ιστορία, χορεύει πάνω στο φτερό του καρχαρία της παγκόσμιας μουσικής και επίσημα ετοιμάζεται να κατακτήσει τον χώρο του κινηματογράφου.

Όχι δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία (ακόμα) αλλά μόλις αποκάλυψε το κομμάτι που έχει δημιουργήσει για την επόμενη ταινία του James Bond με τίτλο «No Time To Die». Η νέα περιπέτεια του πιο διάσημου πράκτορα της ιστορίας θα κυκλοφορήσει στις 10 Απριλίου και το η Eilish θα αποτελεί την φωνή του «007».

Το «No Time to Die» είναι ένα αργό κομμάτι, με την Billie να δίνει μία από τις πιο δυνατές ερμηνείες της, σε μία ερμηνεία που θυμίζει αρκετά την αντίστοιχη της διασκευής του «Yesterday» των Beatles που παρουσίασε στα Όσκαρ πριν λίγες ημέρες.

Το άγγιγμα του Bond εμφανίζεται όταν η ορχήστρα (που οργανώθηκε από τον Hans Zimmer και τον Matt Dunkley) έρχεται από το background δίνοντας την δική της ένταση, πριν το τραγούδι κλείσει με μια χτυπημένη χορδή κιθάρας, που υποδηλώνει την αισθητική του Bond την δεκαετία του ’60.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Eilish είναι η νεότερη καλλιτέχνιδα που έχει γράψει και τραγουδήσει ένα soundtrack του James Bond, με το τραγούδι να παρουσιάζεται επίσημα για πρώτη φορά στο κοινό, την 18η Φεβρουαρίου στα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία. Είναι ενδιαφέρον πως τα δύο πιο πρόσφατα soundtrack του Bond (το Skyfall της Adele και το Writing of the Wall του Sam Smith) είναι τα μόνα τραγούδια από τις ταινίες που έχουν κερδίσει Όσκαρ.

Η Billie θέλει να συνεχίσει αυτή τη παράδοση και να προσθέσει στη συλλογή της ένα ακόμη βραβείο, πριν ακόμη κλείσει τα 20 έτη ζωής. Θα τα καταφέρει; Εκείνη πάντως δείχνει να το πιστεύει και προσπαθεί να μας  το επιβεβαιώσει παρακάτω.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site