Η επική συλλογή αυτοκινήτων του Mick Fleetwood

Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με τον Mick Fleetwood, τον Βρετανό μουσικό, ηθοποιό, ντράμερ και συνιδρυτή του ροκ συγκροτήματος Fleetwood Mac. Η πιο αξιοσημείωτη είναι πως από τα μέσα της δεκαετίας του ’70 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90 έχει καταναλώσει τόση κοκαΐνη, που αν την τεντώναμε σε μία γραμμή θα έφτανε τα 7 μίλια. “Τα ναρκωτικά καταλήγουν να είναι εφιάλτης”, ανέφερε στο περιοδικό Rolling Stone. “Δεν πρέπει να ρομαντικοποιούμε αυτά τα πράγματα. Είμαι τυχερός που κάθομαι εδώ τώρα”.

Bristol 401 (1951)

Το συγκρότημα ξεκίνησε ως ένα βρετανικό μπλουζ συγκρότημα το 1967 αλλά μετά την είσοδο των Lindsey Buckingham και Stevie Nicks στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετατράπηκαν σε superstar της pop-rock. Το album “Rumors” που κυκλοφόρησε το 1977 έστειλε το συγκρότημα στην στρατόσφαιρα, αποτέλεσε ένα από τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών και ήταν η επιτυχία που επέτρεψε στον Mick να επιδοθεί σε μία τεράστια κατανάλωση ναρκωτικών.

MG TF (1955)

Μπορεί τελικά να κατάφερε να νικήσει το τέρας, αλλά υπάρχει ένας εθισμός που δεν ήθελε ποτέ να διακόψει: Εκείνη της συλλογής κλασικών και πολυτελών αυτοκινήτων. Ο Fleetwood ήταν πάντα παθιασμένος με τους τετράτοχους φίλους του. “Είχα αυτοκίνητα που πιθανότατα να έχω πουλήσει εδώ και καιρό αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό κάνουν όλοι οι λάτρεις του αυτοκινήτου, το ξέρεις; Είναι εθισμένοι. Αλλά υποθέτω ότι αυτός είναι ένας εθισμός για τον οποίο μπορώ να είμαι ευγνώμων”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δειτε τις photo

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site