Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Μαρία έρχονται κοντά – Μια νέα φιλία γεννιέται

Μια νέα φιλία γεννιέται ανάμεσα στον Ιάκωβο και στην Μαρία στην σειρά Η Γη της Ελιάς

Μια νέα φιλία θα δούμε να δημιουργείται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς ανάμεσα στον Ιάκωβο και την Μαρία, την μητέρα της Αθηνάς. Οι δυο ήρωες θα έρθουν κοντά καθώς θα συνειδητοποιήσουν πως έχουν πολλά κοινά. Πως θα αντιδράσει η Αθηνά;

Μια νέα φίλια γεννιέται στην Γη της Ελιάς

Η σχέση του Ιάκωβου και της Αθηνάς, όπως θα δούμε και στα προσεχή επεισόδια προχωράει με σταδιακούς ρυθμούς μεν, αλλά προχωράει. Η Αθηνά θέλει να γνωρίσει τον Ιάκωβο στην μητέρα της, Μαρία και έτσι θα του προτείνει να πάνε μια εκδρομή στην Αθήνα για λίγες και μέρες και πιο συγκεκριμένα στο Σούνιο, όπου κατοικεί η μητέρα της.

Η Αθηνά και ο Ιάκωβος πηγαίνουν στην Μαρία στο Σούνιο στην σειρά Η Γη της Ελιάς

Η Μαρία, μόλις θα της το ανακοινώσει η Αθηνά θα πετάξει από την χαρά της καθώς θα δει την κόρη της ευτυχισμένη μετά από πολύ καιρό. Η ίδια θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να κρατηθεί αυτή η σχέση, λέγοντας στον Ιάκωβο να πείσει την Αθηνά να κάνουν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να είναι πλέον επίσημα μαζί.

Ο Ιάκωβος δείχνει να συμφωνεί και της υπόσχεται πως θα κάνει μια σοβαρή κουβέντα με την Αθηνά, όσο αναφορά την σχέση τους. Η Αθηνά διαπιστώνει χαρούμενη το δέσιμο που αποκτά ο Ιάκωβος και η Μαρία στην σειρά Η Γη της Ελιάς καθώς του έχει μιλήσει ανοιχτά και για το παρελθόν της μητέρας της αλλά και το δικό της με τον ίδιο να δείχνει πως το έχει αποδεχτεί.

Δείτε επίσης:

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Ιάκωβος και Μαρία έρχονται κοντά – Μια νέα φιλία γεννιέται appeared first on Youfly.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site