Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά επισκέπτεται την μικρή Αγγελική στο ίδρυμα

Διαφήμιση

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά επισκέπτεται την μικρή Αγγελική στο ίδρυμα

Διαφήμιση

Η Αθηνά μαθαίνοντας όλη την ιστορία γύρω από την μικρή Αγγελική στην σειρά Η Γη της Ελιάς, αποφασίζει να υιοθετήσει την μικρή. Ενημερώνει τον Ισίδωρο πως θα ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, για να αναλάβει αυτό το παιδί με σκοπό να το σώσει. Θα τα καταφέρει;

Αθηνά και μικρή Αγγελική συναντιούνται στην Γη της Ελιάς

Η Αθηνά δέχεται να βοηθήσει και κινεί τις διαδικασίες για να κρατήσει την μικρή Αγγελική στην αγκαλιά της, στην γη της ελιάς. Βέβαια, αυτό απαιτεί μεγάλη υπομονή. Η αίτηση υιοθεσίας επεξεργάζεται και όλοι περιμένουν με τεράστια αγωνία.

Διαφήμιση

Μάλιστα, πολύ σύντομα η ίδια θα επισκεφτεί το ίδρυμα στο οποίο βρίσκεται η μικρή και θα την συναντήσει για πρώτη φορά. Οι διαδικασίες για την υιοθεσία ξεκινούν και η Αθηνά θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να πετύχει τον στόχο της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά επισκέπτεται την μικρή Αγγελική στο ίδρυμα

Θα τα καταφέρει ή όχι; Αθηνά και μικρή Αγγελική το μόνο σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα γνωρίσουν η μια την άλλη στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Πως θα εξελιχθεί αυτή η πρώτη γνωριμία;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά επισκέπτεται την μικρή Αγγελική στο ίδρυμα appeared first on Youfly.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site