Η απόλυτη εμπειρία: Απομονωμένο νησί στη Σουηδία έχει μετατραπεί σε πολυτελές ξενοδοχείο

https://cdn1.img.sputniknews.gr/images/07e4/0a/0c/8525996.jpg

Αυτό το νησί στην Βαλτική θάλασσα έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις που μπορείτε να φανταστείτε. Διαθέτει έναν ιστορικό φάρο και μαζί με την μοναδική του τοποθεσία έχει γίνει πολύ γνωστό!

Το ξενοδοχείο Pater Noster, απέχει 5 μίλια από την μικρή ιστιοπλοϊκή κοινότητα του Marstrand και είναι προσβάσιμο μόνο με πλοίο ή ελικόπτερο! Σύμφωνα με έναν θρύλο, γνωστό στην περιοχή, οι ναυτικοί φώναζαν «Pater Noster» καθώς πλησιάζουν το νησί, ώστε να καθοδηγηθούν με ασφάλεια γύρω από τους υφάλους.

Από το 1868 έως το 1977, στο φάρο ζούσαν οι άνθρωποι που φρόντιζαν για την ομαλή λειτουργία του και βοηθούσαν τα πλοία για μια ομαλή και ασφαλή διέλευση από την περιοχή. Τώρα, χάρη στο σουηδικό στούντιο αρχιτεκτονικής Stylt, όλοι μπορούν να το επισκεφτούν καθώς έχει μετατραπεί σε ένα λαμπερό ξενοδοχείο! 

Το πολυτελές ξενοδοχείο λοιπόν διαθέτει έναν κεντρικό ξενώνα με οκτώ δίκλινα δωμάτια, μια μεγάλη τραπεζαρία και έναν υπέροχο χώρο για να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ.

Μάλιστα, εάν είστε ρομαντικά άτομα, υπάρχει και ένα υπαίθριο υπνοδωμάτιο για να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια! Η τιμή για μια νύχτα ξεκινάει από τα 500 δολάρια ανά άτομο, αλλά περιλαμβάνει μεταφορικά από και προς το νησί, καθώς και πρωινό. 

Το Stylt σχεδίασε το ξενοδοχείο με σκοπό να κάνουν τους επισκέπτες να νιώθουν σαν το σπίτι τους, προσθέτοντας vintage έπιπλα και μια ναυτική διακόσμηση, με κάποιες πινελιές διακόσμησης που παραπέμπουν στην μεγάλη ιστορία του νησιού.

Πώς σας φαίνεται; Θα μένατε εκεί;

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site