Η Ανίτα φέρνει την Άνοιξη στις οθόνες μας

Αλλιώς είχαμε φανταστεί την Άνοιξη. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα μας πάρει από κάτω και θα μας κάνει να χάσουμε κάθε όρεξή μας για ζωή. Το επιβεβαιώνει η Playmate Μαρτίου 2020, Anita Pathammavong, η οποία έκανε το δικό της ταξίδι από το Λάος στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πεπρωμένο την οδήγησε στο Playboy.

«Δούλευα μαζί με την αγαπημένη μου φίλη Patricia Meier-Viet, η οποία μου έδειξε την φωτογράφισή της από το Playboy Γερμανίας όπου φωτογραφήθηκε ως Playmate Μαΐου 1993. Τότε ήταν που το πήρα απόφαση ότι θέλω κι εγώ να μπω στις σελίδες του περιοδικού», αναφέρει αρχικά η καλλονή με καταγωγή από την Ταϊλάνδη για να προσθέσει: «Λίγους μήνες αργότερα, μιλούσα με την Fo Porter, την Playmate Απριλίου 2019 και με ρώτησε πως θα ένιωθα αν πόζαρα για το Playboy. Της απάντησα πως θα ήταν όνειρο και έπειτα ήρθε η πρόταση από το περιοδικό».

Για το πως αισθάνεται που αποτελείται τη Μούσα μας για το μήνα Μάρτιο ήταν ξεκάθαρη: «Η Άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή διότι για μένα σημαίνει την έναρξη των πάντων. Τα λουλούδια ανθίζουν, ο καιρός αρχίζει και γίνεται πιο ζεστός, είναι μία κατάσταση όπου επιτέλους βγαίνουμε από το κουκούλι μας και ετοιμαζόμαστε να πετάξουμε».

Όσον αφορά τον εσωτερικό της κόσμο; Δηλώνει αθεράπευτα ρομαντική: «Οι ένοχες απολαύσεις μου είναι οι ρομαντικές ταινίες. Pretty Woman, How to Lose a Guy in 10 Days, Eat Pray Love ακόμα και το Sex and the City. Αν και με θεωρούν κυνική, είμαι ρομαντική μέχρι όσο δεν πάει».

Δειτε τις photo

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site