Αρχική / Paparazzi / Ζώδια στα γρήγορα: Ημερήσιες πλανητικές επιρροές ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12

Ζώδια στα γρήγορα: Ημερήσιες πλανητικές επιρροές ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη, θα δώσει μία ώθηση για νέα ξεκινήματα, αλλά η συμμετοχή του Άρη και του Ποσειδώνα, επιδοκιμάζει κάθε ξεκάθαρη κατάσταση.

Έτσι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ότι στην αρχή δείχνει θετικό, αλλά στην ουσία αγνοούμε, πολλά κρυφά στοιχεία.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα μπορούσε να φέρει αλλαγές και νέα ξεκινήματα. Η συμμετοχή βέβαια του Άρη και του Ποσειδώνα, δείχνει ότι τα πράγματα που θα δημιουργηθούν στην πορεία, κρύβουν κάποιες παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, είναι δυσαρμονική με τις οικονομικές σας βλέψεις και ίσως και με συναισθηματικά θέματα. Ο Ποσειδώνας με τον Άρη σε δυσαρμονία με τον Ήλιο και Σελήνη, περιπλέκει αρκετά τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή [κρυφά] θέματα, που θα καθορίσουν την ηρεμία ή όχι, της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα είναι καθοριστική για εργασιακά θέματα, αλλά και για θέματα υγείας. Νέες συμφωνίες θα πρέπει να αναλυθούν με κάθε λεπτομέρεια και το κάθε ενδεχόμενο είναι πιθανό να συμβεί.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θεωρείται μία θετική στροφή σε καταστάσεις προσωπικές και επιχειρηματικές. Δεν θα πρέπει όμως να παραβλέψετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα συμβούν τα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα είναι μία περίοδος μικρών ή μετάλλων αλλαγών που θα αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας προβληματίσουν έντονα, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί, από 5 – 10/9

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να κάνετε νέες γνωριμίες, να ταξιδέψετε και να δημιουργήσετε. Μέσα σε αυτή την λαχτάρα των νέων καταστάσεων που αναζητάτε, θα υπάρχουν καταστάσεις που θα σας παραπλανήσουν και θα σας απογοητεύσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα, θα μπορούσε να φέρει νέα δεδομένα στα οικονομικά σας, αλλά εδώ υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να προσέξετε. Πίσω από κάθε οικονομική κίνηση σας, βρίσκεται μία εσφαλμένη σκέψη ή παραπλάνηση από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, ανοίγει νέους δρόμους και σας προσθέτει μία μαχητικότητα που θα πρέπει να την χειριστείτε με σωστό και λογικό τρόπο. Μπερδεμένοι οι στόχοι σας και οι παραπλανήσεις από τους άλλους, θα σας δημιουργήσουν σύγχυση και ερωτηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη, σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο του ωροσκοπίου σας, δείχνει ότι έχετε την ανάγκη για αλλαγές, αλλά δεν είστε ακόμη έτοιμοι να στηρίξετε αυτή σας την απόφαση. Μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις και απαλλαγείτε από παλιά βάρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, αλλά και απρόσεκτους με τους άλλους. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τα λόγια και μην ανοίγετε με ευκολία το πορτοφόλι σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία πολύ σημαντική για σας Νέα Σελήνη, στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Πολύ πιθανόν λοιπόν να σας φέρει ένα νέο επαγγελματικό άνοιγμα, που θα αποβεί στην πορεία [κάλπικο], ή χωρίς σωστή υποδομή. Προσοχή στην παρορμητική συμπεριφορά και την τάση για μικροατυχήματα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram 

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex

 

The post Ζώδια στα γρήγορα: Ημερήσιες πλανητικές επιρροές ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/12 appeared first on KoitaMagazine.

Σχολια

comments

Tο διαβάσαμε εδώ: https://koitamagazine.gr/

Σχετικά newspolis

Δείτε Επίσης

Ζώδια στα γρήγορα: Ημερήσιες πλανητικές επιρροές ΤΡΙΤΗ 11/12

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, θα δημιουργήσει ένα κοινωνικό άνοιγμα και η θετική …