Δείτε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα γαμπρό στο γάμο του με την Φιλιώ Κεκάτου

Δείτε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα γαμπρό στο γάμο του με την Φιλιώ Κεκάτου. Γαµπρός στα 58 του χρόνια ντύθηκε για δεύτερη φορά ο µπον βιβέρ του ελληνικού κινηματογράφου, Λάµπρος Κωνσταντάρας το 1971.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην πρώτη του ταινία σε ηλικία 26 ετών (φώτο άλμπουμ)

Αυτό το ξέρατε; Ο Κωνσταντάρας ήταν ο πρώτος Δόγκανος και ο Μπέζος έκανε το ριμέικ της σειράς

Με τη σύζυγό του Φιλιώ Κεκάτου τους χώριζαν 25 χρόνια διαφοράς, αλλά υπήρξε µέχρι το τέλος της ζωής του µια υπέροχη σύντροφος.

Λάμπρος Κωνσταντάρας
Γνωρίστηκαν το 1961 όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 48 ετών και εκείνη μόλις 23…. παντρεύτηκαν το 1971 όπου έζησαν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι μέχρι το τέλος του Λάμπρου το καλοκαίρι του 1985

Γνωρίστηκαν το 1961 και παντρεύτηκαν το 1971, δέκα χρόνια μετά. Έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής του. Η Φιλιώ υπήρξε για τον Λάμπρο η γυναίκα που αγάπησε βαθιά και παντοτινά. Έμειναν μαζί 14 χρόνια.

Όταν τη γνώρισε δεν σκεφτόταν τον γάμο, αλλά ούτε και εκείνη. Ο Λάμπρος που ήταν άστατος στα ερωτικά του, όμως… είχε βρει σε εκείνη το δικό του «λιμάνι». Θαύμαζε σε αυτή τη γυναίκα την αφοσίωσή της. Η Φιλιώ έμεινε δίπλα του ως πιστή σύντροφος έως και τα τελευταία του χρόνια. Χρόνια δύσκολα, μετά τα αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια, γεμάτα μελαγχολία, μοναξιά και θλίψη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας πέθανε στις 28 Ιουνίου του 1985….

konstantaras_suzusos

Δείτε ακόμη:

The post Δείτε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα γαμπρό στο γάμο του με την Φιλιώ Κεκάτου appeared first on KoitaMagazine.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site