Δείτε για πρώτη φορά την απαγορευμένη φωτογραφία της Νταϊάνα που δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να δημοσιευθεί!

Δείτε για πρώτη φορά την απαγορευμένη φωτογραφία της Νταϊάνα που δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να δημοσιευθεί!

Φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνας, που βρετανικό ταμπλόιντ έκρινε ακατάλληλη προς δημοσίευση, πουλήθηκε σε δημοπρασία στις ΗΠΑ έναντι 18.306 δολαρίων, όπως ανακοίνωσε ο οίκος RR Auctions of Amherst.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι δείχνει η φωτογραφία;

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία έχει διαστάσεις 20Χ25 εκατοστά και τραβήχτηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, η φωτογραφία δείχνει την πριγκίπισσα σε σαλέ σε κάποιο βουνό, μάλλον της Γαλλίας, να χαμογελά στην κάμερα ενώ ακουμπάει αναπαυτικά στα γόνατα ενός νεαρού, περίπου συνομήλικου της, ο οποίος διαβάζει ένα βιβλίο.

Αναλυτικότερα, σε πρώτο πλάνο φαίνεται ακόμα ένα πρόσωπο και ένα μπουκάλι ουίσκι, αλλά το πιο περίεργο είναι η φράση «Not to be published» («Να μην δημοσιευτεί») που είναι γραμμένη πάνω στη φωτογραφία. Στο πίσω μέρος της υπάρχει η ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 1981, δηλαδή δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ του επικείμενου γάμου του πρίγκιπα Κάρολου με την Νταϊάνα Σπένσερ.

Η φωτογραφία δε δείχνει κάτι που να σοκάρει, αλλά και μόνο το γεγονός ότι τραβήχτηκε αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση των πριγκιπικών γάμων, έκανε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να αποφασίσουν να μην δημοσιεύσουν τη φωτογραφία της Νταϊάνας με έναν άλλο νεαρό άντρα εκτός από τον Κάρολο.

Ο οίκος δημοπρασιών με έδρα το Νιου Χαμσάιρ διευκρίνισε πως η φωτογραφία προέρχεται από το ιδιωτικό ίδρυμα Caren Archive, το οποίο πριν από οκτώ χρόνια απέκτησε το φωτογραφικό αρχείο της Daily Mirror.

“Τα βρετανικά μέσα αναγνώρισαν τον νεαρό άντρα: πρόκειται για τον Ανταμ Ράσελ δισέγγονο του πρώην πρωθυπουργού Στάνλεϊ Μπόλντγουιν”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του οίκου, ο οποίος δεν αποκαλύπτει το όνομα του αγοραστή της φωτογραφίας.

Σύμφωνα με τον οίκο RR Auctions η τιμή για μια τέτοια φωτογραφία θα ήταν κανονικά 1.000 δολάρια, αλλά ήταν η φράση “Να μην δημοσιευτεί” που ανέβασε τόσο πολύ την αξία της. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε τροχαίο στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997, αφού είχε χωρίσει με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ήταν 36 ετών. Παράλληλα, δείτε εδώ ποιος τη σκότωσε.

Δείτε τη φωτογραφία:

απαγορευμένη φωτογραφία της Νταϊάνα

Δείτε και αυτό:

Δείτε ακόμη:

The post Δείτε για πρώτη φορά την απαγορευμένη φωτογραφία της Νταϊάνα που δεν έπρεπε ΠΟΤΕ να δημοσιευθεί! appeared first on KoitaMagazine.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site