Γιώργος Παπαδάκης: Ξυρίζει το μουστάκι του, στο trailer της νέας εκπομπής!

Γιώργος Παπαδάκης: Ξυρίζει το μουστάκι του, στο trailer της νέας εκπομπής!

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν με το «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά αυτή τη φορά, έχοντας στο πλευρό του τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Το τρέιλερ για την ενημερωτική εκπομπή του δημοσιογράφου κυκλοφόρησε και είναι διαφορετικό από ό,τι συνήθως. Στην αρχή του κλιπ, εμφανίζεται ο Γιώργος Παπαδάκης μπροστά από έναν καφρέφτη να ξυρίζεται. Αμέσως, ακούγεται μια φωνή που του λέει: «Γιώργο, αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».

Δείτε το τρέιλερ:

Η ανακοίνωση: «Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

Λίγη ώρα αργότερα, στον αέρα βγήκε το πρώτο trailer της εκπομπής για τη νέα σεζόν το οποίο μάλιστα προκάλεσε κάποια ερωτηματικά. Σε αυτό ο παρουσιαστής ξυρίζεται στον καθρέφτη του και ακούγεται μια φωνή που λέει «Γιώργο, αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις» θυμίζοντας την ατάκα από την κλασική ελληνική ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες».

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμη:

 

The post Γιώργος Παπαδάκης: Ξυρίζει το μουστάκι του, στο trailer της νέας εκπομπής! appeared first on KoitaMagazine.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site