Βασίλης Μαντζουράνης: Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση από τη Φάρμα και την ένταση με τον Ιατρόπουλο!

Ο Βασίλης Μαντζουράνης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα. Ο ίδιος μίλησε στο Πρω1νό και δήλωσε ότι θα ήθελε να παραμείνει κι άλλο στο ριάλιτι, ενώ τοποθετήθηκε και σε σχέση με την απόφαση του Μιχάλη Ιατρόπουλου να τον θέσει πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και αν θεώρησε ότι το σκηνικό αυτό ήταν στημένο.

«Η “Φάρμα” έχει κανόνες που είναι δίκαιοι. Αν είσαι καλός στα αγωνίσματα δεν πρόκειται να φύγεις. Ότι μπορεί να ήθελε ο Μιχάλης να φύγω μπορεί να ισχύει αλλά δεν μπορείς να πεις ότι είναι στημένο. Δεν ευθύνεται κάποιος για το ότι φεύγεις» σχολίασε αρχικά ο πρώην παίκτης, ο οποίος ανέφερε για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο:

«Είχαμε μια πολύ καλή σχέση, όμως την τελευταία εβδομάδα είδα συμπεριφορές από εκείνον που δεν είχα συνηθίσει. Άλλα έλεγε σε εμένα ή στον Βασίλη κι άλλα έκανε μπροστά στις κάμερες. Είχες τους λόγους του, αλλά τη λύσαμε την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. Ο Μιχάλης έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Όταν έπρεπε να αποφασίσει τον πρώτο μονομάχο, κάτι που είναι δύσκολο, άρχισε να μιλάει με όλους. Αυτό δημιούργησε αναστάτωση και το παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος. Πάνω στις δουλειές, στο κομμάτι της αρχηγίας ήταν τέλειος, όμως στην απόφαση ήταν τελείως λάθος».
Ανάμεσα σε άλλα, ο Βασίλης Μαντζουράνης τοποθετήθηκε και για τη φιλία Τζώρτζογλου – Ιατρόπουλου λέγοντας:
«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Δεν ξέρεις αν αγαπιούνται ή μισιούνται. Δεν έχω καμία άποψη».

Διαβάστε ακόμα:

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_618852’); });

Διαβάστε ακόμα:

Σάββας Πούμπουρας: Χαμός με την ανάρτησή του για την «δωρεάν εργασία» – Τι απάντησε ο παρουσιαστής;

Φαίη: Όσα είπε για το εμβόλιο που έκανε κατά του κορονοϊού

Survivor: Το σχόλιο της Ελευθερίας Ελευθερίου για το φιλί στο στόμα Μπόγδανου και Τριαντάφυλλου

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site