“Αποκαλυπτικά Μένιου Φουρθιώτη”: «Ο Δογιάκης σκότωσε την Καρολάιν και εκβίαζε τον Αναγνωστόπουλο»

Διαφήμιση

Διαφήμιση

“Αποκαλυπτικά Μένιου Φουρθιώτη”: Έβγαλαν δημοσίευμα που κατανομάζουν ως δολοφόνο το Δογιάκη

Οι εξελίξεις δε σταματούν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με ένα τελευταίο δημοσίευμα να «δείχνει» ως αληθινό δολοφόνο της Καρολάιν τον Σταύρο Δογιάκη, τονίζοντας πως ο επιχειρηματίας εκβίαζε, μετά τον φόνο, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η αναφορά αυτή γίνεται από την εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», η οποία αρχικά ανέφερε πως ο πιλότος, που επιμένει να σωπαίνει για αυτά τα δημοσιεύματα, δεν είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του, ενώ τώρα επανήλθε με το όνομα του γνωστού επιχειρηματία.

Διαφήμιση

Η εφημερίδα υποστηρίζει, ότι ο συζυγοκτόνος ομολόγησε ο ίδιος στην φυλακή το ότι ο Σταύρος Δογιάκης είναι ο αληθινός φονιάς. «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ένα έγκλημα που δε διέπραξε για να μην του σκοτώσουν το παιδί», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα «Αποκαλυπτικά», συνεχίζοντας στους ίδιους ισχυρισμούς.

Διαφήμιση

Το πρωτοσέλιδο των Αποκαλυπτικών του Μένιου Φουρθιώτη για το Σταύρο Δογιάκη

Το έντυπο αναφέρει, δηλαδή, ότι ο Σταύρος Δογιάκης, για τον οποίο έχει αποκαλυφθεί τι είδους σχέση είχε με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, απείλησε να σκοτώσει τη μικρή Λυδία, αν εκείνος δεν έπαιρνε το έγκλημα πάνω του. Δεν είναι σαφές, βέβαια, γιατί ήθελε να σκοτώσει την Καρολάιν, με βάση το δημοσίευμα, με τις Αρχές να είναι σίγουρο πως θα εξετάσουν το πώς μπορεί να προκύπτει μια τέτοια πληροφορία.

Πιθανή πηγή του δημοσιεύματος μπορεί να αποτελεί και το ότι το έγκλημα συνέπεσε κοντά χρονικά με την αυτοκτονία του Δογιάκη, με το δεύτερο γεγονός να προξενεί επιπλέον απορίες για τον φημολογούμενο εκβιασμό, από τη στιγμή που θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα διαλευκανθούν σύντομα, ώστε να μην υπάρχει καμία «σκιά».

“Αποκαλυπτικά Μένιου Φουρθιώτη”: «Ο Δογιάκης σκότωσε την Καρολάιν και εκβίαζε τον Αναγνωστόπουλο»

The post “Αποκαλυπτικά Μένιου Φουρθιώτη”: «Ο Δογιάκης σκότωσε την Καρολάιν και εκβίαζε τον Αναγνωστόπουλο» appeared first on i-diakopes.gr.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site