Αν δεν έχεις κανονίσει κάτι για 15Αύγουστο, μπορείς να «χτυπήσεις» την BMW M1 Pocar

Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεσαι σε κάποια παραλία των Κυκλάδων. Όπως και να έχεις σχεδιάσει να περάσεις τον 15Αύγουστο σου, ένα πράγμα έχει σημασία. Πως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Monterey της California, θα πραγματοποιηθεί μία ηλεκτρονική δημοπρασία, στη οποία αξίζει να πάρει μέρος. Πρόκειται για ένα δημιούργημα που γεννήθηκε από την συνεργασία της BMW και της Lamborghini και αποτελεί ένα πρωτότυπο όχημα ειδικά για τον γερμανικό κολοσσό.

Σχεδιασμένο από τον Giorgetto Giugiaro, θρυλικό σχεδιαστή της Italdesign, η M1 αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα των αγωνιστικών οχημάτων της δεκαετίας του ’70 και του ’80. Η M1 Procar του 1980 δημιουργήθηκε για να αγωνιστεί σε αγώνες ταχύτητας και συμμετείχε στον αγώνα 6 ωρών του Riverside και στο πρωτάθλημα IMSA GT όπου διεκδίκησε πολλές φορές το βάθρο.

Η συγκεκριμένη M1 Procar βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό κομμάτι. Μάλιστα το παρακάτω video όπου τρέχει στην ιστορική Circuit de Spa-Francorchamps πίστα που χρησιμοποιείται για το Βελγικό Grand Prix, το αποδεικνύει περίτρανα.

Ο λόγος που μας ενδιαφέρει; Διότι βγαίνει σε δημοπρασία από την Sotheby’s στις 14-15 Αυγούστου και μπορείς να την διεκδικήσεις εδώ.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site