Αν αυτό που έχεις περισσότερη ανάγκη ως “stressed leader” είναι να χαλαρώσεις το μυαλό, το σώμα σου και την ψυχή σου, ξέρουμε πού θα βρίσκεσαι το φετινό Καλοκαίρι!

https://ipop.gr/wp-content/uploads/2021/04/Posseidi-6.jpg

Φέτος, ίσως περισσότερο από ποτέ, μετά από 1 χρόνο+ σχεδόν συνεχόμενου lockdown, οι περισσότεροι περιμένουμε το Καλοκαίρι ως μια ευκαιρία να χαλαρώσουμε το μυαλό και το σώμα μας. Η καραντίνα λειτούργησε με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα, άλλοι την είδαν σαν μια ευκαιρία ενασχόλησης περισσότερο με τον εαυτό τους, ενώ άλλοι άφησαν τελείως τον εαυτό τους και ζορίστηκαν πολύ ψυχολογικά. Σε κάθε περίπτωση, η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μας κι έχει αφήσει πίσω πολλά όνειρα και στόχους μας. Γι’ αυτό και τα coaching retreats είναι μια ευκαιρία που έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να βελτιώσουμε την υγεία του σώματός μας και να βρούμε τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε όσα ονειρευόμαστε.

Summer Coaching Retreats στη Χαλκιδική

Μια εμπειρία γνωριμίας με τον εσωτερικό μας εαυτό και τους άλλους!

Τι είναι τα Coaching Retreats;

Οι εβδομάδες Coaching Retreats είναι συναντήσεις διάρκειας μίας εβδομάδας, όπου μέσα σε ένα καλοσχεδιασμένο πρόγραμμα εναλλάσσονται ενότητες που αφορούν στο σώμα (χαλάρωση, ενδυνάμωση, ενεργειακές θεραπείες), στην ψυχή και στο πνεύμα, με την αξιοποίηση της Ψυχολογικής Προσέγγισης Gestalt.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με τις ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, ασκήσεις και εμπειρίες να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη που διαθέτουν για να πραγματοποιήσουν ό,τι ονειρεύονται για την εργασία και τη ζωή τους.

Coaching Retreats στη Χαλκιδική

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η Ψυχολογική Προσέγγιση Gestalt;

H Ψυχολογική Προσέγγιση Gestalt μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι πιο λειτουργικός με τα δεδομένα που έχεις εδώ και τώρα, “να κάνεις επαφή” με τους ανθρώπους σου και να μεγαλώνεις την επίγνωσή σου για όλα τα θέματα και τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

Μπορεί στα αλήθεια να σε βοηθήσει ένα coaching retreat;

Η απάντηση είναι σύντομη και απλή: Ναι! Και μάλιστα αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς και άνθρωποι που έχουν βιώσει αυτή την εμπειρία, αλλά το επιβεβαιώνει και η επιστήμη!

Σε μια έρευνα που έγινε μετά από ένα retreat week στην Αυστραλία, παρατηρήθηκε ότι οι συμμετέχοντες παρουσίασαν σημαντικές βελτιώσεις σε πολλές διαστάσεις της υγείας και της συνολικής τους ευεξίας.

Πιο συγκεκριμένα, είδαν αλλαγές στην αρτηριακή τους πίεση, μείωση των επιπέδων στρες, είχαν πιο υγιές βάρος, υιοθέτησαν συνήθειες προς την κατεύθυνση ενός πιο healthy lifestyle, ενώ βελτιώθηκε και η ψυχική τους υγεία.

Ένα coaching retreat, λοιπόν, έχει συνολική επίδραση πάνω σου, στο μέσα σου και στο έξω σου! Γαληνεύει το μυαλό, την ψυχή και το σώμα σου και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην αυτοβελτίωση. Φαντάσου μια εβδομάδα όπου εσύ είσαι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ζωής σου και δουλεύεις αποκλειστικά πάνω σε σένα, κάτι που συνήθως δεν κάνεις όταν σε “πνίγει” η καθημερινότητα.

Ας γνωρίσουμε τα Summer Coaching Retreats στη Χαλκιδική!

Κάθε Coaching Retreat περιλαμβάνει:

Ένα πρωϊνό και απογευματινό εργαστήριο (workshop) κάθε μέρα και μία ψυχαγωγική πρόταση για το βράδυ.

Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρχουν ενότητες:

 • Γελωτοθεραπείας και stress relief
 • Ενεργειακή ενδυνάμωση
 • Ομαδική εργασία για ψυχική ενδυνάμωση και αύξηση της προσωπικής επίγνωσης για τις πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε Γνωριμία με τους ρόλους που παίζουμε στην
 • εργασία και στη ζωή
 • Θετική Διεκδίκηση και ανάληψη προσωπικής ευθύνης
 • Άσκηση στην ομαδικότητα και τα μυστικά της
 • Γνωριμία με την αλλαγή και πως γίνομαι change agent
 • Χάραξη προσωπικού πλάνου επιτυχίας
 • Open space session χωρίς πρόγραμμα όπου οι προτάσεις έρχονται από το σύνολο.
 • Γνωριμία με τη Χαλκιδική που αποτελεί γαστρονομικό Παράδεισο, με γευσιγνωσία κρασιού και παραδοσιακών προϊόντων.
Coaching Retreats στη Χαλκιδική

Τα βράδια μας άλλοτε με κεράκια και πεζοπορία στο Φάρο του Ποσειδίου, και άλλοτε με βραδινό στο σπίτι και ομαδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Σε ποιους απευθύνονται τα Coaching Retreats στη Χαλκιδική;

Σε «stressed leaders», επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, managers καιεπιχειρηματίες που εργάζονται με άλλους ανθρώπους και νοιώθουν την ανάγκη ενδυνάμωσης. Δίνεται η ευκαιρία να:

 • Βρεθούν σε περιβάλλον αισιοδοξίας
 • Αντλήσουν νέες δυνάμεις
 • Αυξήσουν την επίγνωσή τους για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την εργασία τους
 • Αλληλοεπιδράσουν με άτομα από άλλα εργασιακά περιβάλλοντα
 • Αυξήσουν την ψυχική ανθεκτικότητα τους
 • Απολαύσουν το φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής
 • Γνωρίσουν προϊόντα και ανθρώπους της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης

Πού γίνονται;

Στη “Villa Λενιώ” στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, σε έναν όμορφο και προσεγμένο χώρο, ενώ για τη διαμονή τους οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από πολλές επιλογές καταλυμάτων στην περιοχή (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, camping).

Coaching Retreats στη Χαλκιδική

Οι άνθρωποι που σχεδίασαν αυτή τη μοναδική εμπειρία για σένα!

Τα Coaching Retreats δημιουργήθηκαν από την έμπνευση, την εμπειρία, τη γνώση και την επιθυμία της προσφοράς για την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των σημερινών επαγγελματιών.

Τρεις άνθρωποι των επιχειρήσεων, της ανθρωπιστικής προσέγγισης και της εκπαίδευσης, η Ντέμη Μωραΐτου, η Ηλιάνα Κυνηγοπούλου και η Νανά Ζυγούρα, σχεδίασαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής και επαγγελματικής αυτοβελτίωσης, για εσάς που θέλετε να δείτε τη ζωή και την εργασία σας με νέα προοπτική.

Στα ειδικά σχεδιασμένα coaching retreats ακολουθούνται όλες οι σύγχρονες μέθοδοι της εκπαίδευσης ενηλίκων και του επαγγελματικού coaching και περιλαμβάνονται βιωματικές ασκήσεις, επαγγελματικά εργαλεία, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ψυχαγωγικές παράλληλες δραστηριότητες και υλικό για το πνεύμα, το σώμα και την ψυχή.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τα Coaching Retreats στη Χαλκιδική: Ημερομηνίες & Κόστος

 • 25/6-1/7/21 | 24-30/7/21 στα Ελληνικά
 • 2-9/9/21 – στα Αγγλικά

Επικοινωνία: Τζίνα Θεοφιλίδου
Τηλ +30 6909152184
E-mail: gina.theofilidou@gmail.com
www.teamspirit.gr

Κόστος 600€ / εβδομάδα

Στο κόστος περιλαμβάνονται:

 • Τα εργαστήρια και το υλικό που θα δοθεί
 • Οn going καφές και σνακ για όλες τις ώρες και τις ημέρες
 • Ελαφρά γεύματα κάθε μεσημέρι
 • Όλα τα δείπνα εκτός από ένα ελεύθερο βράδυ
 • Παράλληλες δραστηριότητες

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά και διαμονή στη Χαλκιδική
 • Test Covid

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου φέτος το Καλοκαίρι και επένδυσε στην ψυχή και στο σώμα σου, τα πιο σημαντικά αγαθά που έχεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Αν αυτό που έχεις περισσότερη ανάγκη ως “stressed leader” είναι να χαλαρώσεις το μυαλό, το σώμα σου και την ψυχή σου, ξέρουμε πού θα βρίσκεσαι το φετινό Καλοκαίρι! εμφανίζεται στο iPop.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site