Φορ Φαν

Αναγνωρίζοντας την Αδελφή Ψυχή σας φυσικά και πνευματικά.

Αναγνωρίζοντας την Αδελφή Ψυχή σας φυσικά και πνευματικά.
Η αναγνώριση της αδελφής ψυχής σας συμβαίνει ενστικτωδώς όταν συναντιέστε.
 

Δεν είναι ποτέ συνειδητή επιλογή να την αναγνωρίσετε και δεν είναι ούτε φυσική αναγνώριση, η αναγνώριση γίνεται σε πνευματικό επίπεδο. Οι αδελφές ψυχές έλκονται μαγνητικά και γίνονται ένα όπως ήταν πάντα.
Για να καταλάβετε αληθινά την αδελφή ψυχή σας, πρέπει να ενωθείτε μαζί της φυσικά. Δεν θα ξέρετε ότι είναι η αδελφή ψυχή σας μέχρι να την συναντήσετε συναισθηματικά, φυσικά, πνευματικά και σεξουαλικά.
Η αναγνώριση της αδελφής ψυχής σας γίνεται για να ενωθείτε. Εδώ είναι κάποιες ενδείξεις που δείχνουν πως την έχετε συναντήσει.
Ένωση σε φυσικό επίπεδο
Έχω διδαχθεί από ανθρώπους πώς να αναγνωρίσω το άλλο μου μισό, τι προκαλεί την έλξη κτλ. Ακόμα και αν οι ψυχές σας είναι ευθυγραμμισμένες κοσμικά, το να ενωθείτε σε φυσικό επίπεδο είναι πολύ σημαντικό, δημιουργείτε την σχέση που επιθυμείτε, γειώνετε τον εαυτό σας και έχετε θέση σε ένα φυσικό πλάνο.
Για να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας πρέπει να είστε γειωμένοι και φυσικά παρόντες στα σώματα σας. Πολλοί λένε ότι γνώρισαν την αδελφή ψυχή τους στο διαδίκτυο, το οποίο είναι θαυμάσιο αλλά δεν έχετε γνωρίσει την αδελφή ψυχή σας φυσικά και δεν νιώσατε την ένταση της έντασης των δίδυμων φλογών, το οποίο σημαίνει πως δεν έχετε πιέσει παραπάνω τον εαυτό σας.
Κάποιες φορές οι αδελφές ψυχές δεν ενώνονται σεξουαλικά αλλά πνευματικά.
Η φυσική συνάντηση οδηγεί στην ένωση των ενεργειών.
Το σεξ μπορεί να οδηγήσει το πάθος των αδελφών ψυχών στα ύψη και στην εμβάθυνση των εαυτών τους.
Δέσιμο με την αδελφή ψυχή σας φυσικά
Το να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας στο διαδίκτυο είναι σπουδαίο, καθώς η σχέση αναπτύσσεται διανοητικά, ωστόσο μια φυσική συνάντηση έχει περισσότερη ένταση. Η φυσική αναγνώριση της αδελφής ψυχής σας είναι να βλέπετε τον εαυτό σας στα μάτια του άλλου μισού σας.
Αισθάνεστε πως επιτέλους βρήκατε το σπίτι σας και όταν επικοινωνείτε μαζί τους νιώθετε πως τους ξέρετε από πάντα. Η φυσική ένωση των δίδυμων φλογών έχει πιο φυσική αίσθηση και η ίδια έννοια ισχύει και στη σεξουαλική ένωση επίσης. Η φυσική/σεξουαλική ένωση των αδελφών ψυχών επιτρέπει την δραστηριοποίηση των τσάκρα ως μια ψυχή. Η ένωση των τσάκρα και η αύξηση της kundalini είναι πολύ σημαντική κατά την διάρκεια της σεξουαλικής ένωσης.
Η αύξηση της Kundalini και η δραστηριοποίηση των τσάκρα όταν αναγνωρίζετε την αδελφή ψυχή σας
Η αναγνώριση της αδελφής ψυχής σας επιτρέπει σε όλα τα τσάκρα σας να δραστηριοποιηθούν και να συγχωνευτούν σε όλα τα επίπεδα. Συχνά οι άνθρωποι που έχουν βιώσει την αύξηση της kundalini νιώθουν πως έχουν συνδεθεί με τον ανώτερο εαυτό τους, οπότε η γνώση του ότι είστε πνευματικό ον είναι ακόμα πιο σημαντική όταν γνωρίζετε την αδελφή ψυχή σας. Η αύξηση της Kundalini μπορεί να είναι έντονη για όλους, όταν ενεργοποιείται, κεραυνοί ενέργειας εκτοξεύονται σε όλο το σώμα.
Αυτή η εμπειρία είναι πολύ έντονη και πολλοί έχουν ως αποτέλεσμα εξωσωματικές εμπειρίες όπως και φυσικές αλλαγές όταν γνωρίσουν την αδελφή ψυχή τους. Η αφύπνιση της kundalini μπορεί να σας κάνει να νιώσετε λιγότερο γειωμένοι, οπότε είναι ακόμα πιο σημαντικό να έχετε μια βαθύτερη σύνδεση με το φυσικό σώμα για να μείνετε γειωμένοι.
Οι αδελφές ψυχές αναγνωρίζουν η μία την άλλη ακόμα και δεν είναι από το ίδιο έθνος ή ίδιας ηλικίας. Συχνά οι αδελφές ψυχές χάνουν βάρος λόγω του σοκ μόλις γνωριστούν και της έντονης ενέργειας που ανταλλάσσουν μεταξύ τους.
Δεν έχει σημασία που είστε στην ζωή σας, πάντα θα υπάρχει χώρος για περισσότερη αγάπη, αν μοιράζεστε την ζωή σας με την δίδυμη φλόγα ή με την αδελφή ψυχή σας. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε αυτή την σύνδεση βαθύτερη.
Εικόνα: Burgandy Viscosi

loading…
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/08/blog-post_848.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

H απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για το επάγγελμά του: «Εκτός από βενζινάς να τους πως ότι ήμουν και…»

August 15, 2017

Καλύτερα να αποτυγχάνεις πρωτοτυπώντας παρά να πετυχαίνεις μιμούμενος!!

August 14, 2017

Στην πιο παράξενη πόλη του κόσμου δεν υπάρχουν καν δρόμοι και οι τουρίστες την λατρεύουν.

August 14, 2017

Κανείς δεν ξέρει πόσα δάκρυα έχυσα για να γίνω δυνατή.

August 14, 2017

Οι γυναίκες που δίνονται πολύ, φεύγουν απόλυτα.

August 14, 2017

Η μοναξιά δεν είναι η απουσία της Αγάπης αλλά το συμπλήρωμά της.

August 14, 2017

Διδάξτε με αγάπη και όχι με υπακοή που βασίζεται στο φόβο και τους περιορισμούς.

August 14, 2017

Χάνοντας συνεχώς το τώρα χάνουμε ολόκληρη τη ζωή μας..

August 14, 2017

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο «Μισθοφόρος» του Survivor γίνεται παρουσιαστής και αυτή είναι η πρώτη του εκπομπή.

August 14, 2017

Έτσι Θα Καταφέρετε Να Κάψετε Το Λίπος Από Τα Μπράτσα! Το Δεύτερο Βήμα Είναι Το Πιο Σημαντικό!!

August 14, 2017

Έγκυος μητέρα πλησιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της στο τζάμι και η αντίδραση του ουραγκοτάγκου την κάνει να ξεσπάσει σε δάκρυα.

August 14, 2017

Στα 50 μου έμαθα να λέω όχι σε ό,τι μου κάνει κακό και χαλάει τη ψυχολογία μου!!

August 14, 2017

Ζευγάρι Με Σύνδρομο Down Γιορτάζει Τα 22 Χρόνια Κοινής Ζωής! -ΒΙΝΤΕΟ

August 14, 2017

Οι Γονείς Παρατήρησαν ΚΑΤΙ Περίεργο Στο Πρόσωπο Του Μωρού Τους & Το Έψαξαν Στο Google. Τα Αποτελέσματα Τους Σόκαραν! -ΒΙΝΤΕΟ

August 14, 2017

Σταμάτα πια να αναλύεις τα πάντα, μήπως και γίνεις ευτυχισμένος!

August 14, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE