Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ξαφνιάστηκαν με τη φωτογραφία της από το παρελθόν -«Είναι άλλη γυναίκα!»

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρω1νό ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε και για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει η σε διάσταση σύζυγός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, προβλήθηκε στην εκπομπή και μια φωτογραφία της πρώην παίκτριας του My style rocks από το παρελθόν.

«Έρχονται με φωτογραφίες της Αλεξάνδρας και μου ζητάνε τις γωνίες της, το πρόσωπό της, τη μύτη της. Έχουμε κάνει κάποια πράγματα που τα έχει πει κι εκείνη. Περισσότερα της έχουν φορτώσει από αυτά που έχει κάνει, αλλά πάντα έτσι είναι και το ξέρει κι εκείνη είναι λογικό. Είχαν πάρει κάτι φωτογραφίες που ήταν 12 χρονών και σύγκριναν το 12χρονο με το 25χρονο. Νομίζω ήταν άδικο για την Αλεξάνδρα αυτό το πράγμα», ανέφερε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος έχει κρατήσει καλές σχέσεις με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ενώ βλέποντας τη φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που βρήκαν από το παρελθόν, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε:

«Είναι άλλη γυναίκα! Τι εννοείς δεν την έχει αλλάξει πολύ; Την έχει αλλάξει τελείως. Έχει καμία σχέση η γυναίκα αριστερά με τη γυναίκα δεξιά; Είναι άλλη γυναίκα».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_611303’); });

Δείτε το απόσπασμα από το Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει τον λόγο που έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση

Ολυμπία Χοψονίδου: Η εξομολόγηση για τα προβλήματα υγείας μετά τις έξι εγκυμοσύνες -«Μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με…»

Survivor -Μαριάνθη Κάσδαγλη: Επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site