Άπιστος: Ο Βολκάν κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ασιγιά μπροστά σε όλους

Άπιστος: Ο Βολκάν κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ασιγιά μπροστά σε όλους

Ο Βολκάν αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Ασιγιά και να της δείξει ότι μόνο αυτή αγαπάει. Την ίδια στιγμή η Ντερίν, που έχει καταλάβει τα πάντα, του ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να του δώσει εύκολα διαζύγιο και τον απειλεί ότι δεν πρόκειται να ξαναδει την κόρη του.

Σύφωνα με το Tivi Σίριαλ στα εγκαίνια της μπουτίκ της Ντρείν είναι όλη η καλή κοινωνία και γιορτάζει. Η Ασιγιά είναι κι αυτή καλεσμέμη και καταφτάνει μαζί με τον Σινάν. Ο Βοκλάν μόλις την βλέπει δεν μπορεί να συγκρατηθεί από την ζήλεια του και της κάνει σκηνή: Πως τόλμησες να το φέρεις εδώ; Δεν ντράπηκες καθόλου; τη ρωτάει.

Δείτε την ηλικία του Άπιστου Βολκάν ( Caner Cindoruk) Τζανέρ Τζιντορούκ ΕΔΩ

Σύντομα όμως ξεσπά ένα ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο με τον Σελτζούκ στο επίκεντρο. Η Ντερίν όταν το μαθαίνει είναι συντετριμμένη και ζητά από τον Βολκάν να μείνει πλάι της: Σε παρακαλώ σε θελω δίπλα μου αυτή τη δύσκολη στιγμή της οικογένειας μου, είπε.

Άπιστος: Μετά από τροχαίο, η Ντερίν μένει ανάπηρη

Την ίδια στιγμή η κρία Γκιονούλ είναι έξαλλη με τον άντρα της γιατί φοβάται πως ένα νέο σκάνδαλο θα απειλήσει το μέλλον των παιδιών τους: Δεν πρεπει να μάθει κανείς τίποτα. όλη η πόλη θα μιλάει για εμάς, πως θα ζήσουν εδώ τα παιδιά μας; ρωτά απελπισμένα.

Διαβάστε SUPER SPOILER με Άπιστο ΕΔΩ

Στι μεταξύ ο Σελτζούκ μαθαίνει πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη, γι’αυτό αποφασίσε να τον ψάξει μετά από τόσο καιρό, ενώ ο Βολκάν συνέχιζει να κατηγορεί την Ασιγιά για τις επιλογές που κάνει στην προσωπική της ζωή.

Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την δραματική σειρα του ΣΚΑΪ!

Δείτε σχετικά άρθρα:

Άπιστος: Δείτε ποιος προσπαθεί να δoλoφονήσει την Ασιγιά

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Φρικτό τέλος για τον Βολκάν

Άπιστος: Η Ασιγιά πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες, ως άπιστη γυνή

 

 

The post Άπιστος: Ο Βολκάν κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στην Ασιγιά μπροστά σε όλους appeared first on KoitaMagazine.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site