Άγριες Μέλισσες – spoiler: Σκληρή τιμωρία από Δούκα σε Νικηφόρο για την προδοσία του!

Στις «Άγριες Μέλισσες» ο Δούκας και ο Νικηφόρος θα βρεθούν σε πόλεμο μέχρι τέλους. O Δούκας είναι βέβαιος πια για την προδοσία του Νικηφόρου που τον έστειλε για έξι χρόνια στην εξορία και τον εισαγγελέα. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό, έχει μάθει τα πάντα και ετοιμάζει πολύ σκληρή τιμωρία για το γιο του. Όλοι οι Σεβαστοί στρέφουν την πλάτη τους στον Νικηφόρο, ακόμα και η Μυρσίνη. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να δελεάσει τον Κωνσταντή και να τον πάρει με το μέρος του.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη.

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα…

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-7194559-7_611690’); });

Στα αποκλειστικά αποσπάσματα που προβλήθηκαν από το Πρω1νό βλέπουμε το λόγο που ο Μιλτιάδης έβαλε φωτιά, αλλά και τη σύγκρουση της Δρόσως με τον Κωνσταντή για τον Δούκα:

Διαβάστε ακόμα:

Η Νικολέττα Τσομπανίδου ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο!

Χρίστος Αντωνιάδης: «Είχα την κακή εμπειρία να βρω μπροστά μου τον Τριαντάφυλλο στα ξεκινήματα και…»

Ελένη Μενεγάκη: Οι μυστικές επαφές με τους νέους συνεργάτες της και τα δύο ονόματα που θέλει στο πλευρό της!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το αυθεντικό άρθρο. Ευχαριστούμε πολύ το site