kerato_beckam_ston_aera_newspolis
kerato_beckam_ston_aera_newspolis

Ρεμπέκα Λος: Η γυναίκα με την οποία ο Ντέβιντ Μπέκαμ απάτησε τη Βικτόρια

Σπάει τη σιωπή της

Η Ρεμπέκα Λος είναι η γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε στις αρχές του 2000 ότι είχε συνδεθεί ερωtικά με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ ο ίδιος ήταν παντρεμένος με τη Βικτόρια.
Στον απόηχο του νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «Beckham» για τη ζωή του διάσημου ποδοσφαιριστή, η 46χρονη Λος επανήλθε και πάλι στο προσκήνιο σχετικά με τους ισχυρισμούς της ότι ήταν σε σχέση με τον Μπέκαμ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Λος να κατακλυστεί από σκληρά μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα και για πρώτη φορά αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια ως προς το θέμα της απιστίας.

Αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν για το αν η Λος έλεγε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μπέκαμ, με ένα άτομο να γράφει: «Δεν είδα πουθενά να παραδέχεται ότι η ιστορία ήταν αληθινή».

Απαντώντας στο σχόλιο, ένα άλλο άτομο συλλογίστηκε: «Αν δεν ήταν αλήθεια, τότε θα είχαν κάνει μήνυση για δυσφήμιση».

Η Λος προχώρησε στο να επιβεβαιώσει την ιστορία της απιστίας με το να κάνει like στο σχόλιο και να απαντήσει με ένα emoji με χέρια που προσεύχονται.

Η Λος, η οποία είχε συμμετάσχει σε αρκετές εκπομπές ριάλιτι στο παρελθόν, έχει γίνει στόχος σκληρής κριτικής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της να της στείλουν μερικά θετικά λόγια.

Ένα άτομο έγραψε στα σχόλιά της στο Instagram: «Ελπίζω να είσαι καλά υπό το φως όλων αυτών, γλυκιά μου, και ειλικρινά εύχομαι όλοι να είναι ευγενικοί μαζί σου αυτές τις μέρες», με τη Λος να απαντά με ένα απλό emoji καρδιάς.

shutterstock_1737915914

Η Λος αποκάλυψε ότι προσπαθούσε να δει τη θετική πλευρά των αρνητικών σχολίων.

Όπως έγραψε ένας θαυμαστή: «Μερικά από τα σχόλια εδώ είναι αηδιαστικά!!! Μείνε δυνατή. Έχεις μια όμορφη ζωή με την υπέροχη οικογένειά σου, η οποία σε αντίθεση με άλλους δεν χρειάζεται να γεμίζει τα κενά με την εμπλοκή του Netflix!!!», στο οποίο η Λος απάντησε: «Σας ευχαριστώ δέχομαι τα άσχημα σχόλια με όσο περισσότερο χιούμορ μπορώ».

Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, η Λος μετακόμισε έκτοτε στα νορβηγικά βουνά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα, η πρώην προσωπική βοηθός του Μπέκαμ ζει στη Σουηδία με την οικογένειά της και εργάζεται ως δασκάλα γιόγκα.

353649146_574456068104502_3590272073514240677_n

 

Στη σειρά τεσσάρων επεισοδίων, η Βικτόρια παραδέχτηκε ότι οι μήνες μετά την υποτιθέμενη σχέση του Ντέιβιντ ήταν οι «δυσκολότεροι» της ζωής της και είπε ότι δεν ένιωθε πλέον ότι το ζευγάρι «είχε ο ένας τον άλλον».

Ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε επίσης ότι ακόμα δεν ξέρει πώς ξεπέρασαν την κρίση, αλλά είπε ότι αυτός και η σύζυγός του ήξεραν ότι έπρεπε να «παλέψουν για την οικογένειά τους».

Πρόσθεσε ότι ένιωθαν σαν να «πνίγονταν» όταν ο γάμος τους ήταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για μήνες.

Ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας είπε επίσης ότι «αισθανόταν σωματικά άρρωστος κάθε μέρα» καθώς αυτός και η Βικτόρια έδιναν μια μάχη για να σώσουν τον γάμο τους.

Η Βικτόρια φάνηκε σε ένα σημείο να συγκρατεί τα δάκρυά της, καθώς ρωτήθηκε αν ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στο γάμο τους. «100%», είπε. «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για εμάς. Γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας».

«Εδώ είναι το θέμα, ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, αν θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Μέχρι τη Μαδρίτη, μερικές φορές αισθανόμασταν ότι ήμασταν εμείς εναντίον όλων των άλλων. Αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον. Αλλά όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν αισθανόμασταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο δύσκολο ήταν. Και πόσο με επηρέασε» πρόσθεσε.

357584120_18370797658048438_3099348508474540626_n

Ο Ντέιβιντ εξέπληξε τον κόσμο όταν η υποτιθέμενη σχέση του με τη Λος αποκαλύφθηκε στην πλέον καταργημένη εφημερίδα «News Of The World».

Εκείνο το διάστημα, η Βικτόρια είχε αποφασίσει να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε οι γιοι Μπρούκλιν και Ρόμεο να παραμείνουν στα σχολεία τους. Ο Μπέκαμ παραδέχτηκε ότι δυσκολευόταν με την απόφαση αυτή, καθώς ένιωθε μεγάλη μοναξιά.

Πηγή: Protothema.gr 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW