iwann_maleskou_epistrofi_newspolis
iwann_maleskou_epistrofi_newspolis

Ιωάννα Μαλέσκου: Τι απαντά στις φήμες για την τηλεοπτική της επιστροφή στο ΟΡΕΝ;

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» και η ρεπόρτερ Δέσποινα Παναγιωτίδου.

“Θα μπορούσατε να με δείτε σε ένα βραδινό σόου αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και το ζωντανό, η επαφή, αυτή η συνθήκη του απροσδόκητου”, δηλώνει μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό απολαμβάνει την ευλογία της μητρότητας μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό, μίλησε για την επαγγελματική της αποχή αλλά και τον νέο ρόλο – αυτόν της μητέρας – που έχει κληθεί να υπηρετήσει.

«Το πλασματάκι μας είναι πολύ μικρό ακόμα, είναι 5 μηνών και τώρα μπαίνουμε στην πιο επικοινωνιακή διαδικασία. Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας και τα καταφέρνουμε όλα με έναν μαγικό τρόπο που μας κάνει να απορούμε. Κι όμως μπορείς», δηλώνει η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Παρότι έβαλα απότομα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη, δεν αγχώνομαι με την εικόνα μου. Αυτό που είχα πραγματικά ανάγκη ήταν να ξεκινήσω και πάλι το κομμάτι της γυμναστικής και του προσωπικού μου χρόνου», παραδέχεται αμέσως μετά η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά το επαγγελματικό της μέλλον και την ενδεχόμενη τηλεοπτική της επιστροφή, η Ιωάννα Μαλέσκου υπογραμμίζει: «Δεν κλείνω το τηλεοπτικό κομμάτι της ζωής μου. Θα μπορούσατε να με δείτε σε ένα βραδινό σόου αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και το ζωντανό, η επαφή, αυτή η συνθήκη του απροσδόκητου. Εκεί φαίνονται οι άνθρωποι και κατά πόσο μπορούν να διαχειριστούν πράγματα και καταστάσεις».

«Για να μην είμαι κάπου τηλεοπτικά, προφανώς δεν ισχύει κάτι ή τουλάχιστον δεν τελεσφόρησε. Όταν υπάρχει κάτι, θα μπορούμε να το μοιραστούμε», κλείνει τις δηλώσεις της στην κάμερα του ΑΝΤ1 η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: Zappit.gr

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW