mpura_oyra_influencer

Εταιρεία θέλει να συνεργαστεί με διάσημη influencer και να φτιάξει μπύρα με βασικό συστατικό τα ούρα της

Με αφορμή την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει έναν υπάλληλο ζυθοποιίας να ουρεί σε μια δεξαμενή, εταιρεία αποφάσισε να έρθει σε επαφή με διάσημη influencer για να δημιουργήσει ένα αντισυμβατικό προϊόν.

Η Amouranth, η οποία απέκτησε φήμη για τα βίντεο της σε τζακούζι στο Twitch, ξεκίνησε ένα εγχείρημα με πολωνική ζυθοποιία Αυτή η συνεργασία δεν μοιάζει με καμία άλλη, καθώς περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας μπύρας εμποτισμένης με ένα μάλλον αντισυμβατικό συστατικό.

Το μοντέλο, που έχει ασχοληθεί πρόσφατα με διάφορα παράξενα προϊόντα, όπως η πώληση μπουκαλιών που περιέχουν νερό από το καθημερινό της ντουζ, φαίνεται να είναι αρκετά ενθουσιασμένη με αυτή την ιδιότυπη ευκαιρία.

Η Amouranth εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεργαστεί με την εταιρεία για να φέρει αυτό το αντισυμβατικό προϊόν στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει ιστορικό στην ενσωμάτωση μοναδικών στοιχείων στην παραγωγή μπύρας, συχνά με τη συμβολή μοντέλων.

ΠΗΓΗ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW