Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Η απάντησή της στον Light για το «επιτέλους ξύπνησε»

«Όταν ξεπεραστούν τα όρια έχω και τα δικά μου και θα συμπεριφερθώ ανάλογα».

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μίλησε για την κριτική που δέχεται για τις ενδυματολογικές επιλογές που κάνει στους σπουδαστές του Fame Story.

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι λίγο άβολα όταν φεύγει ο προβολέας από τα παιδιά και χωρίς λόγο ασχολείται κάποιος με εμάς», δήλωσε η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στη Super Κατερίνα.

«Μέχρι τώρα δεν έχω εισπράξει συμπεριφορά που από μαθητή που να με προσβάλλει. Δεν είμαι εδώ για να κάνω μαθήματα συμπεριφοράς», ξεκαθάρισε.

«Όταν ξεπεραστούν τα όρια έχω και τα δικά μου και θα συμπεριφερθώ ανάλογα», τόνισε.

Η Κατσαΐτη απαντά στον Light: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό, τι θέλει, υπάρχει η ελευθερία του λόγου» | Gossip-tv.gr

Για την κριτική που δέχεται για κάποιες ενδυματολογικές επιλογές της, απάντησε: «Κριτική κάνουν όλοι, δεν με απασχολεί καθόλου. Όταν κάνω τη δουλειά μου δίνω το 1000%. Είμαι εντάξει με εμένα».

Για την ατάκα του Light ότι «επιτέλους ξύπνησε», σε σχόλιο της εμφάνισης του Φειδία, δήλωσε: «Καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, ελευθερία του λόγου έχουμε. Απλά να ξέρουν ότι η ελευθερία του ενός, σταματά εκεί που καταπατάτε η ελευθερία του άλλου».

ΠΗΓΗ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW