Αχιλλέας Μπέος κατά Γιώργου Λιάγκα: “Δεν μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες”

Στις πρόβες για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ετοιμάζεται στον Βόλο συνάντησε ο Γρηγόρης Μπάκας και η κάμερα του “Πρωινού” τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή σχόλια που έχει κάνει για εκείνον μέσα από την εκπομπή του.

“Τόσο αυτοί που συμμετέχουν στην εκπομπή, εμένα δεν με πειράζει, έχουν αδικήσει την πόλη του Βόλου. Ελπίζω να το διορθώσουν. Αν έχουν κάτι προσωπικό με μένα, ας χτυπήσουν εμένα. Κάντε ένα οδοιπορικό αν είστε μάγκες. Να πάει ο Γιώργος στις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας και να δει τον Βόλο. Θα κλάψει. Εμείς έτσι απαντάμε στα σχόλια.

Όταν αναφέρεται σε μένα και λέει για ανθρώπους που ό,τι και να τους πεις δεν πρόκειται να αλλάξουν την άποψή τους για μένα και είμαστε πολύ δεμένοι και κάθεται και λέει αηδίες, γιατί αηδίες λέει. Όταν αναφέρεται σε εμένα, και λέει για ανθρώπους πως ό,τι και αν τους πεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν την άποψή τους για εμένα, είναι άνθρωποι που έχουμε δουλέψει μαζί και κάνουμε παρέα, και κάθεται και λέει αηδίες.

Ότι δεν με ανέφερε ο Οικονομόπουλος στην παρουσίαση μαζί με τον Αργυρό. Να ρωτήσετε τον Νίκο Οικονομόπουλο την άποψή του για εμένα. Άρα λοιπόν, ρε Γιώργο, με αυτό που κάνεις δεν βγάζεις είδηση, ούτε μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες. Όταν υπάρχει αδικία, όλοι οι άνθρωποι στενοχωριόμαστε. Πόσω μάλλον ένας άνθρωπος όπως είμαι εγώ που αδικείται ενώ έχει προσφέρει τόσα πολλά. Θα μου πεις… Πουλάς ρε Δήμαρχε. Ναι αλλά πουλάω… Πες τις αλήθειες.

Σε όλη τη Θεσσαλία είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που ξαναβγήκα μετά την καταστροφή. Και σε αυτούς που είναι εκεί, δεν πα να λέτε ό,τι θέλετε. Ξύδι. Δεν έχετε κοντά κάνα σούπερ μάρκετ; Και ειδικά αυτός ο Περρής, τι φοβερός τύπος είναι. Ελπίζω αν είναι μάγκας να μην τα κόψει αυτά”, είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

ΠΗΓΗ

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Newspolis.gr

FREE
VIEW