Φορ Φαν

8 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το αντρικό σώμα.

8 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το αντρικό σώμα.
newspolis
Το αντρικό σώμα κρύβει πολλές εκπλήξεις.
 
Μερικές από τις ιδιαιτερότητές του παραμένουν σε μεγάλο βαθμό άγνωστες, όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και στους ίδιους τους άνδρες.

Δείτε παρακάτω 8 γεγονότα για το αντρικό σώμα που θα σας εκπλήξουν.
1.Αργή γήρανση
Το αντρικό πρόσωπο κρατάει τη νεανική του εμφάνιση πολύ περισσότερο από ό,τι το γυναικείο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δέρμα ενός άντρα χάνει τη συγκέντρωση του κολλαγόνου πολύ πιο αργά καθώς μεγαλώνει, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ανθεκτικό σε ρυτίδες και χαλάρωση.
Ωστόσο, γενικότερα οι άντρες φροντίζουν πολύ λιγότερο την επιδερμίδα του προσώπου τους από ό,τι οι γυναίκες και είναι πιο επιρρεπείς σε επιβλαβείς εξωτερικές συνθήκες που μπορούν να μειώσουν τα φυσικά τους πλεονεκτήματα έναντι των γυναικών, στο μηδέν.
2.Ικανότητα παραγωγής γάλακτος
Ναι, σωστά διαβάσατε. Οι άντρες έχουν επίσης αδένες που μπορούν να παράξουν γάλα, αλλά η παραγωγή του αντιπροσωπεύει μια ανωμαλία για το αντρικό σώμα.
Αυτό μπορεί να συμβεί, όταν υπάρχει μεγάλη παραγωγή της ορμόνης προλακτίνη. Μπορεί να οφείλεται σε ορισμένες ιατρικές θεραπείες, που χρησιμοποιούνται για την τόνωση της καρδιάς, προβλήματα με την υπόφυση και τον υποθάλαμο ή την υπερβολική πείνα.
3.Φαλάκρα
Είναι βολικό να πιστεύουμε ότι η φαλάκρα είναι κληρονομική από τα χρωμοσώματα Χ της μητέρας, αλλά δεν είναι απόλυτα αλήθεια. Υπάρχουν και άλλοι λιγότερο σημαντικοί παράγοντες.
Αν ο πατέρας ενός άντρα είναι καραφλός, οι πιθανότητες να χάσει τα μαλλιά του είναι 60% περισσότερες. Η δραστηριότητα των αρσενικών ορμονών επηρεάζει επίσης τα θυλάκια των τριχών με τέτοιο τρόπο, ώστε ο οργανισμός να χάσει σταδιακά την ικανότητά του να παράγει νέα μαλλιά.
4.Προεμμηνορροϊκό σύνδρομο
Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά το 26% των αντρών βιώνει προεμμηνορροϊκό σύνδρομο.
Κατά την διάρκεια αυτών των περιόδων, οι άντρες γίνονται ευαίσθητοι, ευερέθιστοι, πεινασμένοι και έχουν πόνους στο στομάχι.
5.Παχύ δέρμα
Η ανδρική ορμόνη, η τεστοστερόνη, κάνει το δέρμα των ανδρών πιο παχύ. Είναι περίπου 25% πιο παχύ από το δέρμα των γυναικών.
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ζωής τους, το δέρμα των ανδρών γίνεται πιο λεπτό, ενώ των γυναικών παραμένει το ίδιο μέχρι την εμμηνόπαυση.
6.Γυναικεία προέλευση
Όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο ξεκίνησαν την ύπαρξή τους ως γυναίκες. Τα χρωμοσώματα Χ και Υ είναι υπεύθυνα για τον προσδιορισμό του φύλου ενός ατόμου. Αν δύο χρωμοσώματα Χ ενωθούν κατά τη διάρκεια της σύλληψης, παράγεται ένα κορίτσι. Αν ενωθούν τα χρωμοσώματα Χ και Υ, παράγεται ένα αγόρι.
Κατά τη διάρκεια των πρώτων 5-6 εβδομάδων, το χρωμόσωμα Υ είναι ανενεργό. Μέχρι να αρχίσει να λειτουργεί, το έμβρυο αρχίζει να αναπτύσσεται ως κορίτσι.
7.Μήλο του Αδάμ
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ σε τι χρησιμεύει το μήλο του Αδάμ και γιατί είναι μεγαλύτερο στους άντρες από ό,τι στις γυναίκες; Οι γυναίκες έχουν μόνο μια μικρή προεξοχή στον λαιμό τους, που αποτελείται από χόνδρο του θυρεοειδούς, ο μόνος σκοπός του οποίου είναι η προστασία των φωνητικών χορδών.
Αυτός ο χόνδρος θυρεοειδούς είναι επίσης υπεύθυνος για τον υψηλότερο τόνο της φωνής. Κατά τη διάρκεια της εφηβικής ηλικίας ενός ανθρώπου, η γωνία του σε σχέση με τον δακτυλιοειδή χόνδρο μεταβάλλεται, σχηματίζοντας το μήλο του Αδάμ και οδηγώντας στο “σπάσιμο” της φωνής. Αυτή η γωνία είναι μικρότερη στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες, καθιστώντας την προεξοχή μεγαλύτερη και τις φωνές τους χαμηλότερες.
8.Αντίληψη των χρωμάτων
Οι άντρες μπορούν να διακρίνουν πολύ λιγότερες αποχρώσεις από τις γυναίκες και ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός. Η αντίληψη των χρωμάτων καθορίζεται από τα κύτταρα του αμφιβληστροειδούς κώνου. Οι πληροφορίες για αυτά περιέχονται στα Χ χρωμοσώματα και επειδή οι γυναίκες έχουν δύο Χ χρωμοσώματα, ο αριθμός των κυττάρων του κώνου που έχουν, είναι διπλάσιος από αυτόν των αντρών.

loading…
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/05/8_18.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Μετέτρεψε σε ανθοδοχεία τους κάδους απορριμάτων της Νέας Υόρκης!!

newspolisMay 26, 2017

Πέντε άγνωστοι κίνδυνοι από τον φούρνο μικροκυμάτων.

newspolisMay 26, 2017

Σε θέλει αλλά δεν λέει να κάνει το πρώτο βήμα; Με αυτά τα κολπάκια θα τον κάνεις να το κάνει χωρίς να πάρει χαμπάρι.

newspolisMay 26, 2017

Η Ματούλα μπήκε στο χειρουγείο από τη χρόνια χρήση ναρκωτικών!

newspolisMay 26, 2017

Πως δουλεύει ο μεταβολισμός μιας γυναίκας ανάλογα με την ηλικία της. Δυστυχώς τα πράγματα αλλάζουν δραματικά καθώς ο χρόνος περνάει!!

newspolisMay 26, 2017

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Εχω βαρεθεί να βλέπω να κάνουν πάρτι και να πίνουν σαμπάνιες…»

newspolisMay 26, 2017

Τι ζητούν από τις γυναίκες οι άντρες του ζωδιακού!

newspolisMay 26, 2017

Βίντεο δείχνει πως είναι η μέρα μιας μαμάς και πως ενός μωρού μέσα από τα μάτια του καθενός.

newspolisMay 26, 2017

Γιατί οι γυναίκες ξεπερνούν πιο γρήγορα ένα χωρισμό;

newspolisMay 26, 2017

Οι Άγγελοι του Τσάρλι επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη.

newspolisMay 26, 2017

Φωτογράφος απαθανατίζει μωράκια έτσι όπως κανείς δεν έχει δει ξανά.

newspolisMay 26, 2017

Γιατρός παίζει ένα τραγούδι σε κοριτσάκι με καρκίνο και η μικρή χορεύει γεμάτη χαρά!!

newspolisMay 26, 2017

10 σπιτικά γιατροσόφια που καθαρίζουν αποτελεσματικά τα πνευμόνια και ανακουφίζουν τον λαιμό με τρόπο φυσικό.

newspolisMay 26, 2017

Τι εικόνα έχεις για τον εαυτό σου;

newspolisMay 26, 2017

To ποιο εύκολο γλυκό ψυγείου με κόστος λιγότερο από 5 ευρώ και μόνο 2 υλικά.

newspolisMay 26, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE