Φορ Φαν

7 σημάδια ότι η ψυχή σας έχει μετενσαρκωθεί πολλές φορές!!

7 σημάδια ότι η ψυχή σας έχει μετενσαρκωθεί πολλές φορές!!
newspolis
Οι άνθρωποι που έχουν παλιές ψυχές τείνουν να είναι μερικά από τα πιο ισορροπημένα όντα σε ολόκληρο τον κόσμο.
 
Είναι ικανοί να βλέπουν τα πράγματα έτσι όπως ακριβώς είναι και έχουν ένα μεγάλο επίπεδο ωριμότητας που μοιάζει λες και τα έχουν κάνει όλα στο παρελθόν.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι μετενσαρκώθηκαν μέσα σε μια άλλη ζωή, μόνο για να συνεχίσουν τις δουλειές τους που δεν έχουν ολοκληρωθεί και οτιδήποτε άλλο έχουν βιώσει στο παρελθόν. 
Όποια και να ναι η περίπτωση, δηλαδή είτε μετενσάρκωση ή η επιθυμία να κατανοήσετε πολύ καλά τον κόσμο γύρω σας, υπάρχει μια πιθανότητα να είστε και εσείς μία από αυτές τις παλιές ψυχές.
Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μιας παλιάς ψυχής με τα οποία μπορείτε να συγκρίνετε τον εαυτό σας και να δείτε αν έχετε περιπλανηθεί στην γη πολύ περισσότερο από όσο πιστεύατε!
Απίστευτη διαίσθηση
Έχετε τα καλύτερα ένστικτα σχετικά με τον κόσμο γύρω σας. Είστε τόσο εναρμονισμένοι με το τι είναι σωστό που σας είναι δύσκολο να κάνετε κάτι που είναι λάθος. Οι παλιές ψυχές μπορούν να καταλαβαίνουν τα σήματα του προσώπου, τις εκφράσεις, και συναισθάνονται σχεδόν τον καθένα. Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να κρατούν κρυφά τα συναισθήματά τους από εσάς και ξέρετε τι πρέπει να πείτε ή να κάνετε για αυτούς.
Συνειδητοί
Οι παλιές ψυχές είναι μερικά από τα πιο συνειδητά όντα στον κόσμο. Κρατούν τον εαυτό τους ανοιχτό σε κάθε πιθανότητα στο σύμπαν, έχοντας ολοκληρωτική γνώση του τι συμβαίνει. Ακόμα και αν ο κόσμος παραμείνει χαοτικός , οι παλιές ψυχές ακούνε τις φωνές της γης και είναι ικανές να αισθάνονται τα ωμά αισθήματα των ανθρώπων και να αποδέχονται τα πράγματα που ποτέ δεν θα καταφέρουν να τα αλλάξουν.
Γνωρίζουν πώς να ελκύουν άλλους
Οι παλιές ψυχές έχουν μια πολύ βαθιά κατανόηση του νόμου της έλξης όσον αφορά τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων. Αυτό σας κάνει να παίρνετε τα πράγματα που θέλετε πολύ ευκολότερα από τη στιγμή που οι άνθρωποι τραβιούνται τόσο πολύ από αυτά για λόγους για τους οποίους δεν είναι σίγουροι. Είτε έτσι, είτε αλλιώς τους δίνετε την ευκαιρία να δουν ποιοι είστε και αν είναι κολλημένοι, τότε σίγουρα το παιχνίδι έχει λήξει. Συνήθως, εκπλήσσεστε με το πόσο εύκολο είναι να ελκύετε άλλους ανθρώπους με την παρουσία σας.
Ο χρόνος δεν έχει σημασία για εσάς
Ο χρόνος είναι άσχετος για τις παλιές ψυχές, απλά επειδή έχουν περάσει ήδη πολύ χρόνο σε περασμένες ζωές, ώστε να μην έχει σημασία πια για αυτές. Ξέρετε ότι έχετε πολύ περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που θέλετε, να πηγαίνετε με τους δικούς σας ρυθμούς και να φτάνετε στους στόχους σας με τον δικό σας τρόπο. Ο χρόνος δεν έχει καμία σχέση με την ατζέντα σας. Είστε τόσο ρευστοί όσο το νερό που πίνετε.
Μπορείτε να χειριστείτε την μετατόπιση
Παρόλο που στις παλιές ψυχές δεν αρέσει ιδιαίτερα να μετατοπίζονται ή να κάνουν πράγματα με απαράδεκτο τρόπο, ακόμα το χειρίζονται αποτελεσματικά και με χάρη. Καταλαβαίνουν ότι δεν χρειάζεται πάντα να είναι εμπλέκονται, αλλά προτιμούν ανθρώπους και πράγματα με τα οποία είναι εξοικειωμένες. Μερικές φορές μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι έχετε γεννηθεί στον λάθος πολιτισμό, οικογένεια ή σώμα. Οι παλιές ψυχές είναι σε σύγκρουση με τις καινούργιες ζωές τους επειδή μερικές φορές απλά η αίσθησή τους για τον κόσμο έχει μετατοπιστεί.
Ανάκληση στην μνήμη προηγούμενων ζωών
Υπάρχουν στιγμές που βρίσκετε τον εαυτό σας να ονειροπολεί με κάτι που μοιάζει να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Οι παλιές ψυχές δεν μπορούν να βοηθήσουν αλλά νιώθουν ότι συνεχώς ανακαλούν στην μνήμη τους περασμένες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, σημειώνουν κάποιους ανθρώπους που είδαν, μέρη στα οποία βρίσκονταν ή ακόμα θυμούνται πού πέθαναν πριν την παρούσα ύπαρξη.
loading…

Μπορούν να ανεχτούν πολύ πόνο

Μιας και οι παλιές ψυχές έχουν βιώσει στο παρελθόν πολλές αντιξοότητες της ζωής, απόγνωση, θλίψη και άλλα απαίσια συναισθήματα, δεν τα εμποδίζουν όπως έκαναν κάποτε. Παρόλο που μπορεί να νιώθετε μία από τις χειρότερες θλίψεις, ακόμα δεν μπορείτε να βοηθήσετε εκτός από το να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε την κατάσταση, από το να το αφήσετε να περάσει ώστε να κάνετε τον εαυτό σας να χαρεί για ακόμα μια φορά. Είχατε αναγκαστεί να αφήσετε πολλούς άλλους να φύγουν στο παρελθόν και δε θέλετε να ξαναζήσετε την εμπειρία.
Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com

loading…
« PREV
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/06/7_9.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Στις δυσκολίες της ζωής να λες ‘’Παναγιά μου’’ (Αφιερώστε 3 λεπτά και διαβάστε – διαδώστε το)

June 26, 2017

Η Ελληνική πόλη με τους νερόμυλους, τους καταρράκτες, τα πέτρινα γεφύρια και τα τεράστια αιωνόβια πλατάνια. Παραμυθένια!

June 26, 2017

Η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 26 έως 2/7/2017.

June 26, 2017

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 26 έως 2/7/2017.

June 26, 2017

Αυτό το 4 λεπτών πρόγραμμα γυμναστικής αντικαθιστά 1 ώρα γυμναστηρίου.

June 26, 2017

Στην Αριζόνα η θερμοκρασία είναι τόσο υψηλή που ακόμη και οι κάκτοι μαράθηκαν.

June 26, 2017

Πανεύκολη τουρτίτσα ψυγείου χωρίς ψήσιμο.

June 26, 2017

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σας από 26 έως 2 Ιουλίου 2017.

June 26, 2017

Βαφές μαλλιών: Πόσο αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού.

June 26, 2017

Tι να κάνεις όταν σε προσβάλλουν και νιώθεις άσχημα.

June 26, 2017

Το Λαμπραντόρ ανέβηκε μόνο του στο λεωφορείο, αλλά όταν οι επιβάτες είδαν ΤΙ είχε στο κολάρο του; Έμειναν με ανοιχτό το στόμα!

June 26, 2017

Οθόνη σε νταλίκα δείχνει αν μπορείτε να προσπεράσετε!

June 26, 2017

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 24 Ιουνίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

June 26, 2017

Αν σε ερωτευτεί μια γυναίκα που ξέρει ν’αγαπάει…

June 26, 2017

Νερό με άδειο στομάχι το πρωί: Τι δημιουργεί στον οργανισμό.

June 26, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE