Φορ Φαν

4 τρόποι να προστατεύσεις τον εαυτό σου απο την αρνητική ενέργεια.

4 τρόποι να προστατεύσεις τον εαυτό σου απο την αρνητική ενέργεια.
newspolis
Βαμπίρ που σου απορροφούν το δημιουργικό σου χρόνο, άτομα που θέλουν να χειραγωγήσουν την ενέργειά σου, άτομα που παρασιτούν στη ζωή σου, άνθρωποι που απορροφούν την ενέργειά σου.
 
Πιθανόν κάποιες από τις παραπάνω φράσεις σου λένε κάτι, πιθανόν να περνάς τον χρόνο σου με αρνητικούς ανθρώπους που απορροφούν την ενέργειά σου με το καλαμάκι. 

Θες να μείνεις μακριά από αυτούς τους ανθρώπους, αλλά αυτό δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Εδώ μπορείς να βρεις κάποιες μεθόδους που θα βοηθήσουν να προστατεύσεις τον εαυτό σου
Η αρνητική ενέργεια έρχεται συνήθως με την συνύπαρξη με τους λάθους ανθρώπους παρά μέσω των άσχημων καταστάσεων που συμβαίνουν στη ζωή. Για μερικούς οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους και για άλλους είναι μέλη της οικογένειάς τους. Από τη στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι σε επηρεάσουν, η αρνητική ενέργεια που δέχεσαι στοιβάζεται μέσα σου σαν να έχει κλειστεί σε γυάλινο μπουκάλι. Εάν αισθάνεσαι ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί και σε σένα πρέπει να βρεις τρόπους για να απελευθερώσεις αυτό το τοξικό μείγμα. Πρέπει να το κάνεις, γιατί τρώει και κλέβει από σένα όλη την ευτυχία και τη χαρά που δικαιούσαι και μπλοκάρει την είσοδό τους στη ζωή σου με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνεις τίποτα από αυτά.
Δεν μπορούμε εύκολα να αποφύγουμε την συνύπαρξη με μέλη της οικογένειά μας, τους φίλους ή τους συναδέλφους μας στη δουλειά, άρα πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από την αρνητική ενέργεια που μας διοχετεύουν; Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις και με λίγη εξάσκηση, θα αποκτήσεις μια από τις παρακάτω τεχνικές που προτείνουμε, οι οποίες θα σου λύσουν αυτό το πρόβλημα.
1. Η Τεχνική του Τριαντάφυλλου.
Είναι μια από τις αγαπημένες μου, γιατί είναι τόσο εύκολη. Αν τύχει να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με κάποιον που αισθάνεσαι να σου διοχετεύει αρνητική ενέργεια, φαντάσου ότι υπάρχει ένα τριαντάφυλλο μεταξύ των δυο σας. Το άνθος μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρώμα σου αρέσει. Το τριαντάφυλλο είναι το σύμβολο της αγάπης. Μπορείς να φανταστείς ότι προσφέρεις το τριαντάφυλλο ή υπέθεσε ότι το κρατάς απλά ανάμεσά σας για να προστατευτείς από την κακή ενέργεια. Είναι μια απλή και ισχυρή τεχνική που λειτουργεί και στην περίπτωση που έχεις αρνητικές σκέψεις που οφείλονται σε κάποιον που δεν βρίσκεται στον ίδιο χώρο με σένα. Άρχισε να εφαρμόζεις αυτή την τεχνική και θα σε βοηθήσεις αρκετά
2. Το Λευκό Φως.
Είναι τόσο απλή τεχνική όσο αυτή του τριαντάφυλλου. Σε αυτή την περίπτωση φαντάσου ότι ένα λευκό φως σε περιβάλλει γύρω σου και σε προστατεύει από το σκοτάδι της αρνητικής ενέργειας. Σκέψου ότι τίποτα δεν μπορεί να το διαπεράσει και είναι πανίσχυρο. Θα χρειαστείς ένα ή δύο λεπτά για να συγκεντρωθείς σε αυτή την τεχνική και να το σχηματίσεις στη φαντασία σου, άλλα μόλις το πετύχεις, θα νιώσεις τη δύναμή του και τα όμορφα αποτελέσματά του θα σε ηρεμήσουν. Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας, της αθωότητας και της καθαρότητας. Είναι όμορφο και αληθινό. Τίποτα δεν μπορεί να το διαπεράσει.
loading…

3. Στείλε Τους την Αγάπη Σου.

Αν γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι θα συναντήσεις άτομα που σου απορροφούν την ενέργεια και τον χρόνο, στείλε τους την θετική σου σκέψη και την αγάπη σου πριν τους δεις. Βρες ένα λεπτό και είτε μέσω του διαλογισμού ή κάνοντας μια μικρή προσευχή ή απλά σιωπώντας στείλε αγάπη και όμορφες σκέψεις σε αυτούς. Συγχώρεσε τους για τη συμπεριφορά τους, και γαλήνευσε τα αισθήματά σου ως προς αυτούς. Συχνά, όταν πρέπει να υπομείνεις τις τοξικές ενέργειας που δέχεσαι από τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, εφάρμοσε αυτή την τεχνική και στείλε την αγάπη σου σε αυτούς πριν φτάσεις εκεί, ώστε να νιώσεις διαφορετικά για αυτούς.
4. Απόφυγε Τους.
Με αυτό δεν εννοώ να μένεις στο σπίτι και να περιορίζεις τις εξόδους σου, αλλά αν έχεις κάποιον που σε επηρεάζει αρνητικά και ξέρεις ότι πρόκειται να βρίσκεται στο ίδιο μέρος που θα είσαι και εσύ, φρόντισε να τον αποφεύγεις όσο μπορείς. Αν βρεθείτε στο ίδιο δωμάτιο, μείνε μακριά του και κράτα απόσταση. Γιατί να πλησιάζεις και να επιδιώκεις την συζήτηση με κάποιον που κάνει τη διάθεσή σου χάλια; Δεν χρειάζεται να το κάνεις ακόμα κι αν είναι μέλος της οικογένειάς σου. Επίσης δεν χρειάζεται να παραμένεις μαζί του στο ίδιο δωμάτιο.
Για όλα τα προβλήματα το καλύτερο φάρμακο είναι η πρόληψη, αλλά αυτό δεν είναι μια επιλογή. Θεωρώ ότι αν επηρεάσετε κάποιον με θετική ενέργεια δύο πράγματα συμβαίνουν, είτε βαριέται γιατί δεν περνάει το δικό του και φεύγει μακριά, είτε την αποδέχεται με αποτέλεσμα να φωτίζεται η συμπεριφορά του από αυτή την ενέργεια. Προσπάθησε αρχικά να αντιμετωπίσεις τους άλλους με ευγένεια και καλοσύνη. Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε εφαρμόστε μια από τις 4 παραπάνω μεθόδους.
Εάν έχεις εφαρμόσει στη ζωή σου κάποιες τεχνικές που δούλεψαν σε σένα, μπορείς να αισθανθείς άνετα να τις μοιραστείς μαζί μας.
Πηγή: share24.gr

loading…
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/06/4_43.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Χόρχε Μπουκάϊ: Πριν πεθάνω κόρη μου, θα ήθελα να σου έχω μάθει…

June 23, 2017

10 λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν μπορούν να διαχειριστούν μια γυναίκα με βάθος.

June 23, 2017

Διάλεξε ένα από τα Μάνταλα και δες τι συμβολίζει για τη ζωή σου!

June 23, 2017

Είχε φτάσει τα 160 κιλά μέχρι που ξεκίνησε καθημερινό τρέξιμο με τον σκύλο της. Απλά δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της!

June 23, 2017

Πανεύκολο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου, με 5 υλικά της στιγμής.

June 23, 2017

Καθίστε και χάστε κιλά!! Εξαφανίστε το λίπος της κοιλιάς με αυτές τις 5 ασκήσεις της καρέκλας!

June 23, 2017

Σκουπιδιάρης μάζεψε 25.000 βιβλία από τα σκουπίδια και με αυτά έφτιαξε βιβλιοθήκη για τα φτωχά παιδιά. Οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές.

June 23, 2017

Η Κοιλιά αυτής της 52χρονης είναι σχεδόν 2,5 μέτρα αλλά ο Άντρας της την Λατρεύει! Το πιο Σοκαριστικό όμως είναι…

June 23, 2017

Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Όταν όμως η μαμά είδε ΑΥΤΟ στην πλάτη του ξέσπασε σε δάκρυα…

June 23, 2017

9 ενδείξεις της έλλειψης σιδήρου που όλοι πρέπει να γνωρίζουν.

June 23, 2017

7 τρόφιμα που καταπολεμούν τις φλεγμονές και βοηθούν στην απώλεια βάρους!!

June 23, 2017

Η σπουδαία συμβουλή του Αινστάιν για να γίνουν τα παιδιά μας πιο έξυπνα…

June 23, 2017

Στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα πετάχτηκαν από την καρέκλα και οι 4 κριτές! Αυτό είναι ταλέντο…

June 23, 2017

5 τύποι παραλίας που οφείλεις να αποφύγεις φέτος το καλοκαίρι.

June 23, 2017

6… περίεργα σημάδια που φανερώνουν ότι σε θέλει σαν τρελός.

June 23, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE