Φορ Φαν

20 φανταστικά χτενίσματα για μαλλιά στο μήκος των ώμων.

20 φανταστικά χτενίσματα για μαλλιά στο μήκος των ώμων.
newspolis
Τα κουρέματα μέχρι το ύψος του ώμου είναι πολύ κολακευτικά, ειδικά όταν δεν σας νοιάζει η τελειότητα.
Τα χτενίσματα στο μήκος των ώμων είναι ακόμη πολύ μοντέρνα, αλλά και διαχρονικά. Μπορείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις κάθε στιγμή με αυτά τα θαυμάσια χτενίσματα. 

Τα χτενίσματα αυτά σας προσθέτουν κίνηση και την υφή που επιθυμείτε για τα μαλλιά σας.
Εδώ θα βρείτε 20 χτενίσματα μαλλιών μέχρι το μήκος των ώμων!
1.) Ένα ανάλαφρο χτένισμα
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι προσδίσει μια ανάλαφρη υφή στο όλο στυλ σας. 
Μπορείτε να μετακινήσετε ξέγνοιαστα με αυτό το χτένισμα. Το χτενίσμα αυτό είναι καλύτερο για γυναίκες που αγαπούν τις ευέλικτες κινήσεις του μαλλιού αλλά και αυτό το στυλ. 
Μπορείτε να μεγενθύνετε τη »βρώμικο υφή» αυτού του χτενισματος με τη δική σας δημιουργικότητα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τόνους δέρματος.
2.) Πολυεπίπεδη κούρεμα
Το πολυεπίπεδο κούρεμα είναι πολύ μοντέρνο. Μπορείτε να προσθέσετε επίπεδα στο μήκος των ώμων σας για να μεγεθύνετε το βλέμμα σας. Αυτό θα ανεβάσει το χτενίσμα και επίσης θα προσθέσει την αναπήδηση που χρειάζεται. Το πολυεπίπεδο κούρεμα φωτίζει το πρόσωπό σας. Αυτό εξετάσουμε φαίνεται πανέμορφο ακόμη και στο φυσικό χρώμα των μαλλιών.
3.) Ξανθό του πάγου
Μπορείτε να ντύσετε τα χτενίσματα στο μήκος του ώμου σας με ονειρικό χρώματα. Το πολύ ξανθό δεν είναι πάντα η τέλεια επιλογή, δοκιμάστε κάποια τεχνική μπαλαγιάζ προκειμένου να φωτίσετε το ξανθό βλέμμα σας. Το χτένισμα προσθέτει βάθος,με την δημιουργία κυματισμών στα μέσα του μήκους του χτνίσματος. Είναι κατάλληλο για ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος.
4.) Sεxy μπούκλες
Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις μπούκλες , οι οποίες λειτουργούν σαν το κερασάκι στην τούρτα. Μπορείτε να δημιουργήσετε σέξι και ομαλές μπούκλες στα μαλλιά στο μήκος του ώμου. Αυτές οι μπούκλες θα αυξήσουν τον όγκο των μαλλιών σας και επίσης θα ενισχύσουν την υφή τους. Κάντε τα μαλλιά σας σπαστά για να επιτύχετε ένα βρώμικο βλέμμα. Το χτένισμα ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Μπορείτε να κάνετε το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό με το μακιγιάζ.
5.) Μακρύ καρέ
Το καρέ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το μακρύ καφέ είναι μαγευτικό στα μαλλιά στο μήκος των ώμων . Κάνει το πρόσωπο σας τόσο κολακευτικό. Σας δίνει ένα σαγηνευτικό βλέμμα συνδυασμένο με το αγαπημένο σας χρώμα μαλλιών. Το χτένισμα είναι κατάλληλο τόσο για καθημερινές αλλά και επίσημες εμφάνισεις.
6.) Πολυεπίπεδες μπούκλες
Το χτένισμα αυτό φαίνεται αξιολάτρευτο και ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο . Οι γυναίκες που έχουν φυσικά ίσια και κυματιστά μαλλιά θα πρέπει να το δοκιμάσουν.
7.) Πλεξούδα από την μια πλευρά
Μπορείτε να προσθέσετε φωτιά στο χτένισμά σας, ακόμη και χωρίς να ασχοληθείτε πολύ με τα μαλλιά σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλεξούδα από την μια πλευρά προκειμένου να δημιουργήσετε μια συγκλονιστική εμφάνιση. Οποιαδήποτε πρόσωπο μπορεί να έχει αυτό το χτένισμα.
8.) κόκκινα μαλλιά της φωτιάς
Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι τα κόκκινα μαλλιά είναι μόνο για τις rock stars επί σκηνής. Κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει αυτό το κόκκινο χρώμα μαλλιών που εντυπωσιάζει σε ένα όμορφο πρόσωπο. Βελτιώστε το χτένισμα σας με λεπτά κύματα που δενβγαίνουν ποτέ από τη μόδα. Φαίνεται οτι κόβει την ανάσα στους ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος.
9.) Φαντασιώδης Καταρράκτης
Αυτό το χτένισμα δίκαια είναι αγαπημένο. Ο ιδιότροπος καταρράκτη όχι μόνο φαίνεται καλύτερα σε μεσαίου μήκους μαλλιά, αλλά λειτουργεί σε οποιοδήποτε μήκος μαλλιών.Το χτένισμα είναι ιδανικό για κάθε ειδική περίσταση. Τελειοποιήστε αυτό καταρράκτη πλεξούδα με λεπτές μπούκλες!
Τα κουρέματα μέχρι το ύψος του ώμου είναι πολύ κολακευτικά, ειδικά όταν δεν σας νοιάζει η τελειότητα. Τα χτενίσματα στο μήκος των ώμων είναι ακόμη πολύ μοντέρνα, αλλά και διαχρονικά.
10.) Εναλλακτικά Στρώματα
Η εναλλακτική λύση στρωμάτων είναι ένα αγαπημένο χτενίσματα . Σε αυτό το χτένισμα, τα καταπληκτικά σύντομα στρώματα κλέβουν το βλέμμα και σας δίνουν μια έντονη υφή. Μπορείτε να κάνετε ανταύγιες για να διατηρήστει το ενδιαφέρον στο χτένισμα.
11.) Επικίνδυνα Κομψό
Το επικίνδυνο κομψό είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένο χτένισμα. Το χτένισμα είναι καλύτερο για στρογγυλό σχήμα προσώπου. Για να έ΄χετε αυτό το αποτέλεσμα, θα πρέπει να ισιώσετε καλά την φράντζα σας μπροστά.
12.) Φυσική Ομορφιά
Οι μαλακές κλιμακωτές μπούκλες μπορεί να σας πάρουν τα μυαλά. Εμβαθύνετε το αποτέλεσμα με ένα όμορφο κόσμημα.
13.) κυματιστό καρέ
Το χτένισμα αυτό ταιριάζει πολύ με μεσαία και χοντρά μαλλιά . Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, τα στρογγυλά, και στο σχήμα διαμαντιού φαίνονται καλύτερα για αυτήν την κολακευτική εμφάνιση.
14.) Αληθινή Υφή
Σε αυτό το χτένισμα, ταιριάζουν λείες αφέλειες και είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε.
15.) Disco Diva
Είναι ένα τέλειο κυματιστό χτένισμα που είναι τέλειο για να δοκιμάσετε. Προσθέστε μια λεπτή στρώση σε αυτό το χτένισμα για να δημιουργήσετε μια ελαφριά και παιχνιδιάρικη αίσθηση.
16.) updo με αφέλεις και φράντζα
Αυτό είναι ένα καταπληκτικό χτένισμα. Μπορείτε να το κάνετε ακόμη καλύτερο αν το συνδυάσετε με ένα όμορφο κότσο.
loading…

17.) Ανάλαφρο χτένισμα

Τα ασύμμετρα κύματα και η δροσερή υφή του σας μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο. Το χτενίσμα αυτό είναι τέλειο για την παραλία.
18.) Κυματιστά μαλλιά
Το χτένισμα αυτό είναι πολύ κομψό και συναρπαστικό. Μπορείτε να το κάνετε για πολλές περιστάσεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε κύματα ανάλογα με ένα σίδερο για μπούκλες.
19.) όμορφος κότσος
Δημιουργήστε αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση και κλέψτε τις εντυπώσεις.
20.) Χαμηλό Χαλαρό Updo
Τα χτενίσματα για το ύψος του ώμου δεν είναι πάντα φανταχτερά και κομψά για τις επίσημες περιστάσεις. Το χτένισμα αυτό είναι καλύτερο τόσο για καθημερινές αλλά και επίσημες εμφανίσεις.

loading…
NEXT »

Σχολια

comments

Το Διαβάσαμε εδώ : http://anonymoigr.blogspot.com/2017/06/20_24.html

Φορ Φαν

More in Φορ Φαν

Χόρχε Μπουκάϊ: Πριν πεθάνω κόρη μου, θα ήθελα να σου έχω μάθει…

June 23, 2017

10 λόγοι για τους οποίους οι άντρες δεν μπορούν να διαχειριστούν μια γυναίκα με βάθος.

June 23, 2017

Διάλεξε ένα από τα Μάνταλα και δες τι συμβολίζει για τη ζωή σου!

June 23, 2017

Είχε φτάσει τα 160 κιλά μέχρι που ξεκίνησε καθημερινό τρέξιμο με τον σκύλο της. Απλά δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της!

June 23, 2017

Πανεύκολο σοκολατένιο γλυκό ψυγείου, με 5 υλικά της στιγμής.

June 23, 2017

Καθίστε και χάστε κιλά!! Εξαφανίστε το λίπος της κοιλιάς με αυτές τις 5 ασκήσεις της καρέκλας!

June 23, 2017

Σκουπιδιάρης μάζεψε 25.000 βιβλία από τα σκουπίδια και με αυτά έφτιαξε βιβλιοθήκη για τα φτωχά παιδιά. Οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές.

June 23, 2017

Η Κοιλιά αυτής της 52χρονης είναι σχεδόν 2,5 μέτρα αλλά ο Άντρας της την Λατρεύει! Το πιο Σοκαριστικό όμως είναι…

June 23, 2017

Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Όταν όμως η μαμά είδε ΑΥΤΟ στην πλάτη του ξέσπασε σε δάκρυα…

June 23, 2017

9 ενδείξεις της έλλειψης σιδήρου που όλοι πρέπει να γνωρίζουν.

June 23, 2017

7 τρόφιμα που καταπολεμούν τις φλεγμονές και βοηθούν στην απώλεια βάρους!!

June 23, 2017

Η σπουδαία συμβουλή του Αινστάιν για να γίνουν τα παιδιά μας πιο έξυπνα…

June 23, 2017

Στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα πετάχτηκαν από την καρέκλα και οι 4 κριτές! Αυτό είναι ταλέντο…

June 23, 2017

5 τύποι παραλίας που οφείλεις να αποφύγεις φέτος το καλοκαίρι.

June 23, 2017

6… περίεργα σημάδια που φανερώνουν ότι σε θέλει σαν τρελός.

June 23, 2017
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE